Închide meniul

Răzvan Lucescu, surprins după FCSB – PAOK 1-1: „Aşteptam să iasă mai mult la joc. Noi am cam dominat!”

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 21:53

Reclamă
Răzvan Lucescu, surprins după FCSB – PAOK 1-1: „Aşteptam să iasă mai mult la joc. Noi am cam dominat!

Răzvan Lucescu, surprins după FCSB - PAOK 1-1

Răzvan Lucescu, după FCSB - PAOK 1-1 / Captură Antena Sport

Răzvan Lucescu, surprins după FCSB – PAOK 1-1. Antrenorul grecilor a vorbit la finalul partidei amicale din Olanda, încheiată la egalitate. Acesta a fost al doilea meci amical al vicecampioanei României în cantonamentul din Olanda, după înfrângerea cu Anderlecht, scor 2-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB a marcat Florinel Coman, în timp ce golul egalizator a fost marcat de Gordeziani, după o gafă a noului fundaş al roş-albaştrilor, Siyabonga Ngezana.

Răzvan Lucescu, surprins după FCSB – PAOK 1-1: „Aşteptam să iasă mai mult la joc. Noi am cam dominat!”

Răzvan Lucescu s-a declarat muţumit de prestaţia jucătorilor săi în amicalul cu FCSB, în condiţiile în care partida amicală din Olanda a fost prima pentru PAOK în această vară. Antrenorul român a dezvăluit însă că se aştepta ca formaţia pregătită de Elias Charalambous să iasă mai mult la joc:

„Pentru noi primul meci, prima ieşire aşa cu o situaţie mai specială, pentru că avem foarte multe goluri în echipă, cu mulţi tineri. Da, un rezultat care poate fi satisfăcător. Fiind la primul meci, puteam să şi câştigăm, deci sunt mulţumit.

Noi ne face treaba, suntem aici cu antrenamente zi de zi, după vine câte un meci amical. E o trecere de la meciurile de antrenamente la meciurile oficiale. Ne ajută să vedem şi să înţelegem la ce moment suntem şi ce e de făcut. Dacă ai un rezultat pozitiv, a doua şi a treia zi sunt zile mai plăcute, cu entuziasm. Dacă n-ai, eşti mai amărât. În fotbal e mereu o competiţie.

Reclamă

(Reporter: Aţi remarcat vreun jucător de la FCSB?) N-am urmărit, mi-am urmărit doar proprii jucători. Să fiu sincer, mă aşteptam… cel puţin la nivelul nostru, la cum eram şi jucătorii pe care îi aveam, să iasă un pic mai mult la joc. Noi am cam dominat acest meci! Dar ok, fiecare îşi are strategia lui, sunt şi ei după un cantonament. Probabil sunt obosiţi, vor să se încarce pentru meciurile oficiale”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul partidei cu FCSB.

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! PAOK Salonic a marcat după o gafă a sud-africanului

În minutul 71, noul fundaş al celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Gordeziani, iar jucătorul lui PAOK a intrat în careu şi l-a învins pe Andrei Vlad. Grecii au restabilit egalitate, după ce primul gol al partidei a fost marcat de Florinel Coman. Vezi AICI VIDEO cu gafa lui Ngezana (26:34).

Chiar dacă a gafat la meciul de debut, Siyabonga Ngezana a primit banderola de căpitan pe finalul partidei. Adrian Şut a fost înlocuit, iar banderola a ajuns pe braţul jucătorului sud-african.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, echipă care a primit 600.000 de euro de la vicecampioana României pentru fundaşul de 25 de ani.

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB! Vicecampioana României joacă al doilea amical al verii din Olanda contra echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Coman a deschis scorul în minutul 22 al partidei amicale din Olanda, cu un şut frumos, la colţul lung, din interiorul careului.

Florinel Coman rămâne şi perioada de pregătire cel mai în formă jucător al celor de la FCSB. După un final de sezon foarte bun, el a înscris şi în amicalul roş-albaştrilor cu Anderlecht, pierdut cu 2-5. Coman a înscris în ambele meciuri de pregătire ale roş-albaştrilor din această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și