Închide meniul

Ce a spus Gică Hagi despre imaginea serii, îmbrățișarea cu Adi Mutu de la Rapid – Farul 1-1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 8:18

Gică Hagi a vorbit despre imaginea serii, de la meciul Rapid – Farul 1-1, disputat pe Giulești. Cei doi s-au îmbrățișat la începutul și la finalul duelului din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a zâmbit când a fost întrebat despre moment, fiind cunoscut respectul cu care ”Regele” tratează jucătorii care poartă numărul 10, dar care și joacă precum un decar adevărat.

De a spus Gică Hagi despre imaginea serii, îmbrățișarea cu Adi Mutu de la Rapid – Farul 1-1

„«Decarii» între ei (n.r. – zâmbește larg). Ne-am felicitat amândoi. Am făcut o muncă foarte bună amândoi. Suntem două echipe care nu și-au propus să fie acolo, dar suntem acolo. Am produs un fotbal bun azi, păcat că s-a terminat egal”, a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Hagi și cu Mutu sunt golgheterii echipei naționale de fotbal a României. Cei doi au marcat câte 35 de goluri pentru tricolori și au purtat numărul 10 în majoritatea meciurilor disputate pentru țara noastră.

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1

Pe de altă parte, Hagi susține că Farul Constanța putea câștiga meciul cu Rapid, chiar dacă a fost condusă. Chiar şi aşa, „Regele” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, şi susţine că fanii s-au bucurat de un meci spectaculos, între două formaţii care se luptă pentru primele locuri din Liga 1.

Reclamă

”Sunt foarte mulţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm. Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun. Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate”, a mai spus Hagi, pentru sursa citată.

După două etape disputate din play-off, Farul e pe primul loc, cu 36 de puncte, cu trei mai multe decât CFR, care are însă un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Rapid e pe 4, cu 28 de puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și