Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1: „Am fi putut câştiga!” Ce i-a transmis lui Adrian Mutu la finalul meciului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 0:17

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1: „Am fi putut câştiga! Ce i-a transmis lui Adrian Mutu la finalul meciului

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid - Farul 1-1

Gică Hagi/ Hepta

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după partida dintre Rapid şi Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1. „Regele” s-a declarat bucuros de prestaţia jucătorilor săi, care au reuşit să obţină un punct într-o deplasare extrem de dificilă. De asemenea, Hagi a vorbit şi despre Adrian Mutu, pe care l-a îmbrăţişat la finalul duelului din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Farul au remizat în derby-ul rundei a doua din play-off. Funsho a deschis scorul pentru giuleşteni, şi ulterior Dragoş Nedelcu a marcat superb, pentru 1-1.

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1

Gică Hagi susţine că echipa sa a avut numeroase ocazii, în duelul cu Rapid, prin care ar fi putut obţine cele trei puncte. Chiar şi aşa, „Regele” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, şi susţine că fanii s-au bucurat de un meci spectaculos, între două formaţii care se luptă pentru primele locuri din Liga 1.

De asemenea, Hagi susţine că după fluierul final al meciului, l-a felicitat pe Adrian Mutu pentru munca depusă în acest sezon la formaţia giuleşteană.

„Sunt foarte mulţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Reclamă

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(N.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal.

Încercăm să avem o mentalitate foarte bună, lucururile astea ne ghidează. Vrem să avem o mentalitate de învingători, jucătorii o au, d-asta fac faţă la nivelul acesta. Sunt nişte copii foarte buni. Putem să facem un fotbal foarte bun, avem un lot echilibrat, tinerii aceştia au fost surpriza campionatului”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Nedelcu: „Meritam victoria!”

Rapid – Farul Constanţa 1-1. Dragoş Nedelcu a reuşit un gol superb în derby-ul cu Rapid şi i-a adus echipei sale un punct în derby-ul din Giuleşti. Nedelcu e de părere că Farul ar fi meritat să câştige, având în vedere ocaziile avute.

„Eu consider că meritam victoria. Am avut câteva bare, am avut mai multe ocazii. Să câştigi un punct aici nu e ceva uşor, având în vedere atmosfera. Am exersat la antrenament şi astăzi mi-a ieşit. Măţel simţea mai mult decât mine că dau gol. Am luat un punct şi nu cred că e atât de rău. Fiecare jucător îşi doreşte să joace într-o astfel de atmosferă, cu un astfel de gazon. Ambele echipe jucători de calitate, cu antrenori foarte buni şi e normal să fie meciuri spectaculoase.

E foarte grea lupta la titlu, ne vom bate cu echipe bune şi vom vedea la final ce va fi. Noi nu avem nicio presiune, ştim că întâlnim adversari grei, cu suporteri foarte mulţi şi nu cred că asta este o presiune. Îmi dă încredere golul, mai ales mie că nu marchez atât de mult. Orice jucător îşi doreşte la echipa naţională. Mă bucur că au început cu dreptul şi au luat cele 3 puncte, chiar dacă au fost contestatari. Important este că au luat cele 6 puncte„, a spus Dragoş Nedelcu la digisport.ro, după Rapid – Farul Constanţa 1-1.

Reclamă
Recomandări
  • Rapid – Farul 1-1
  • Funsho şi Nedelcu au marcat golurile remizei din Giuleşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și