Închide meniul

Ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 22:26

Ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

Ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Rapid – FCSB s-a încheiat 4-0 în derby-ul de pe Arena Naţională. Iată ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supărat după înfrângere, Becali a zis că nu îl interesează de Dan Şucu. Nu a comentat nimic despre patronul Rapidului.

Ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

Ce să spui de arbitraj? Haţegan e arbitru de mare talent. Nu sunt supărat, am 4 puncte. Vreţi să fiu vesel când primesc 4 de la Rapid? Nu mă interesează pe mine Şucu, doar echipa mea. Olaru a fost şters, Coman şters.

A fost ambiţie prostească. A mea a fost. Aveam nevoie de egal, trebuia să jucăm la egal”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Gigi Becali declara anterior că nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu de când acesta a intrat în fotbal. „E război, e rivalitate”, declara Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” a spus că a fost prieten cu Dan Şucu înainte ca milionarul să intre în fotbal şi să devină acţionarul majoritar al Rapidului.

Reclamă

Dan Şucu şi Victor Angelescu au pregătit o primă de 70.000 de euro pentru jucătorii Rapidului pentru victoria cu FCSB.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru: „Au fost zero! Nu am avut niciun jucător pe teren!” Ameninţări pentru jucători

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru. Gigi Becali a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 4-0. Şi-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Coman, Olaru şi Târnovanu au fost distruşi de patron.

Gigi Becali a spus că şi Ştefan Târnovanu riscă să piardă echipa.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Rapid – FCSB 4-0. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Elias Charalambous

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și