Închide meniul

Ce a spus impresarul lui Adrian Şut despre oferta de la Beşiktaş! Detalii de ultim moment de la negocieri

Viviana Moraru Publicat: 5 septembrie 2024, 21:33

Reclamă
Ce a spus impresarul lui Adrian Şut despre oferta de la Beşiktaş! Detalii de ultim moment de la negocieri

Ce a spus impresarul lui Adrian Şut despre oferta de la Beşiktaş

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Impresarul lui Adrian Şut a oferit o reacţie fermă despre oferta de la Beşiktaş. Florin Vulturar a dezvăluit că jucătorul de la FCSB nu este dorit de formaţia turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că este dispus să renunţe la Adrian Şut. Patronul campioanei a transmis că mijlocaşul îşi doreşte să se despartă de roş-albaştri, în această vară.

Ce a spus impresarul lui Adrian Şut despre oferta de la Beşiktaş

După ce au apărut informaţii conform cărora Adrian Şut ar fi fost pe lista celor de la Beşiktaş, Florin Vulturar a oferit detalii de ultim moment despre situaţia jucătorului.

Impresarul „favorit” al lui Gigi Becali a transmis că turcii nu au făcut ofertă pentru mijlocaşul FCSB-ului. Pe de altă parte, Şut a primit oferte din fotbalul arab şi se poartă negocieri pentru ca transferul său să se realizeze.

„Nu pot să vă dau detalii, orice ar putea afecta transferul. Nu avem nimic de la Beșiktaș. Propunerile pe care le negociem acum sunt din zona arabă”, a declarat Florin Vulturar, conform iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a transmis că vrea să obţină două milioane de euro în schimbul lui Adrian Şut.

„Eu le-am dat OK-ul pe două milioane de euro, dar să trimită oferta oficială. Da, aștept oferta. Dacă vine oferta, gata! Păi, m-a disperat că vrea să plece, vrea să plece, s-a plâns încontinuu.

Dacă vrea să plece, să plece și gata, că nu stă Steaua (n.r. FCSB) într-un jucător”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Şut se află la FCSB din vara anului 2019, dar a mai petrecut un an de zile la Academica Clinceni, sub formă de împrumut. El a bifat până acum 144 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor şi a marcat 11 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 2,7 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri

Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri. După Mihai Popescu şi Daniel Bîrligea, patronul campioanei României a anunţat şi transferul lui Sidibe de la FCU Craiova.

După cele trei transferuri efectuate de FCSB, Gigi Becali a anunţat că echipa va avea sisteme diferite de joc în Liga 1 şi în Europa League. De asemenea, Daniel Bîrligea va fi obligatoriu titular, iar singurul semn de întrebare îl are în privinţa postului de fundaş stânga:

Ce să fac cu Debeljuh? Îl am pe Bîrligea care va fi golgheterul campionatului. În campionat, cu echipele din play-out, vom juca 4-1-4-1. În Europa vom juca sistemul 4-2-3-1. Bîrligea va fi obligatoriu titular, că de-aia l-am luat, i-am promis omului.

Ambii fundași centrali vor fi și ei titulari, la fel și Olaru, Tănase, David Miculescu, Baeten. Acum întrebarea se pune la Risto și Panțîru. Eu vă spun sincer, voi râdeți și râde și staff-ul meu de mine, îl vreau pe Panțîru. Staff-ul nu vrea așa”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu
Citește și