Închide meniul

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo! Mijlocaşul este pe lista de achiziţii a „câinilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 decembrie 2023, 14:15

Reclamă
Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo! Mijlocaşul este pe lista de achiziţii a „câinilor

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo

Ronaldo Deaconu, în tricoul lui Korona Kielce / Profimedia Images

Ronaldo Deaconu, mijlocaşul lui Korona Kielce, a rupt tăcerea după ce s-a aflat că e pe lista de achiziţii a „câinilor”. Iată ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 26 de ani le-a transmis suporterilor „alb-roşiilor” că Dinamo e echipa lui de suflet. Cu toate acestea, e puţin sceptic că o astfel de mutare s-ar putea concretiza.

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo!

Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

Reclamă

Presa din Polonia, anunț despre transferul lui Ronaldo Deaconu la Dinamo. Detalii din interior: „Am aflat asta”

Presa din Polonia a făcut un anunț despre transferul lui Ronaldo Deaconu la Dinamo. Jurnaliștii polonezi au vorbit despre interesul fotbalistului, care, potrivit unor zvonuri, și-ar dori să revină în Liga 1.

Fostul mijlocaș de la Gaz Metan Mediaș intră în ultimele 6 luni de contract cu formația Korona Kielce. În momentul de față, acesta este nemulțumit de faptul că nu este utilizat mai des de către tehnicianul clubului din Polonia.

Jurnaliștii din Polonia au notat faptul că Dinamo nu a făcut, până în momentul de față, o ofertă pentru transferul lui Ronaldo Deaconu. Polonezii au vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă, dar și despre faptul că mijlocașul român este nemulțumit la Korona Kielce.

Reclamă 4 / 0/3

„Românii scriu intens despre Ronaldo Deaconu și susțin că jucătorul și-ar dori să meargă la Dinamo București, care luptă pentru evitara retrogradării. Așa cum v-am informat deja, mijlocașul român este nemulțumit de statutul său de la Korona Kielce, unde nu a făcut parte din lot la ultimul joc.

În ultimele două zile, multe publicații din România au scris despre transferul iminent al lui Deaconu la Dinamo, dar, din câte am aflat, conducerea clubului din România nu a contactat-o pe Korona Kielce până acum”, au notat jurnaliștii publicației cozadizen.pl.

Veste mare pentru Dinamo | Anunţul făcut de Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu nici nu vrea să se gândescă la o a doua retrogradare a lui Dinamo. Acesta susţine că încearcă să-şi facă temele cât mai bine, pentru ca situaţia din cadrul clubului să se stabilizeze.

Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că, din punct de vedere financiar, clubul se va redresa în anul 2024, an în care Dinamo va putea ieşi din insolvenţă.

„Orice variantă de rămânere în Liga 1 intră în calcul, nu despre asta e vorba, dar înainte de toate astea trebuie să ne facem bine temele pentru această perioadă.

Încercăm să acoperim cât mai multe zone, să avem niște înțelegeri deja pentru a da antrenorului cât mai mult timp de pregătire. Și el e conștient că adaptarea unui jucător nou durează. Cantonamentul pentru el și pentru preparatorul lui fizic e cel mai bun moment pentru a duce echipa acolo unde-și dorește.

Dinamo, anul ăsta, se va stabiliza din punct de vedere financiar, prognozăm și ieșirea din insolvență, deci cumva lucrurile vor lua o altă turnură, indiferent de ce se întâmplă.

Reclamă

Pe primul plan este consolidarea administrativă a clubului, ca el să nu aibă niciodată probleme legate de alte diverse zone în care a fost în perioadele anterioare”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și