Închide meniul

Veste mare pentru Dinamo, la final de an! Anunţul făcut de Andrei Nicolescu: „Lucrurile iau altă turnură! Ne facem bine temele!”

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 22:48

Reclamă
Veste mare pentru Dinamo, la final de an! Anunţul făcut de Andrei Nicolescu: „Lucrurile iau altă turnură! Ne facem bine temele!

Andrei Nicolescu a făcut anunţul şi a dat o veste mare pentru Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Andrei Nicolescu a făcut anunţul şi a dat o veste mare pentru Dinamo! Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit faptul că trupa din Ştefan ce Mare are şanse mari să iasă din insolvenţă în anul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează a doua insolvenţă, încă din vara lui 2021. Din primul astfel de moment, „câinii” au ieşit într-un timp record, după doar un an şi trei luni.

Veste mare pentru Dinamo | Anunţul făcut de Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu nici nu vrea să se gândescă la o a doua retrogradare a lui Dinamo. Acesta susţine că încearcă să-şi facă temele cât mai bine, pentru ca situaţia din cadrul clubului să se stabilizeze.

Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că, din punct de vedere financiar, clubul se va redresa în anul 2024, an în care Dinamo va putea ieşi din insolvenţă.

Orice variantă de rămânere în Liga 1 intră în calcul, nu despre asta e vorba, dar înainte de toate astea trebuie să ne facem bine temele pentru această perioadă.

Reclamă

Încercăm să acoperim cât mai multe zone, să avem niște înțelegeri deja pentru a da antrenorului cât mai mult timp de pregătire. Și el e conștient că adaptarea unui jucător nou durează. Cantonamentul pentru el și pentru preparatorul lui fizic e cel mai bun moment pentru a duce echipa acolo unde-și dorește.

Dinamo, anul ăsta, se va stabiliza din punct de vedere financiar, prognozăm și ieșirea din insolvență, deci cumva lucrurile vor lua o altă turnură, indiferent de ce se întâmplă.

Pe primul plan este consolidarea administrativă a clubului, ca el să nu aibă niciodată probleme legate de alte diverse zone în care a fost în perioadele anterioare”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A început revoluția la Dinamo! „Câinii” dau afară 8 jucători

A început revoluția la Dinamo! Oficialii grupării din Ștefan cel Mare fac tot posibilul ca echipa să se salveze de la retrogradare, iar „câinii” vor avea o campanie de transferuri de iarnă foarte activă.

Alessandro Caparco a făcut dezvăluiri din interiorul clubului „alb-roșu”. Antrenorul cu portarii de la Dinamo a spus faptul că a văzut lista de jucători pe care conducerea încearcă să îi aducă în lotul lui Zeljko Kopic și s-a declarat șocat.

”Eu am văzut lista de transferuri a lui Andrei Nicolescu, făcută împreună cu Gabi Glăvan, înainte să plece. E o listă cu nume importante, cu jucători care au jucat la nivel important.

Erau 20-22 de fotbaliști. Nu să aduci atâția, dar să ai variante. Listă cu nume grele.

Am fost șocat când am văzut lista, nu știam dacă ne putem permite așa ceva. Dar e totul real. Eu zic că la Dinamo va fi bine”, a spus Caparco, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și