Închide meniul

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo: „Are niște idei ferme”

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 11:43

Reclamă
Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo: „Are niște idei ferme

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo: "Are niște idei ferme"

Gabriel Tamaș, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo, înaintea întâlnirii cu Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”. Echipa din Ștefan cel Mare pare să țină cont de sfatul primit de la Ionuț Lupescu, cel care i-a îndemnat să aducă oameni cu „expertiză fotbalistică”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna aceasta, Andrei Nicolescu se va întâlni cu fostul fundaș pentru a vorbi despre funcția de director sportiv la Dinamo.

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo: „Are niște idei ferme”

Potrivit gsp.ro, Tamaș nu își dorește să fie doar un om de decor în cadrul clubului și vrea să aibă un cuvânt important în ceea ce privește deciziile luate la Dinamo. Fostul fundaș este deja înscris la mai multe cursuri din cadrul FRF de management sportiv. În cazul în care negocierile cu Andrei Nicolescu vor decurge așa cum trebuie, Gabriel Tamaș va semna cu Dinamo:

„Are niște idei ferme, clare, s-a tot documentat în ultima vreme. S-a înscris și la niște cursuri ale Federației pentru viitorii manageri sportivi. Plus că are relații și în străinătate, a vorbit cu unul, cu altul.

De curând, a vorbit cu Cosmin Moți, care este de câțiva ani director tehnic la Ludogorets, dar și cu cei de la Hapoel Haifa, având cunoștințe în Israel, acolo unde a jucat.

Reclamă

Ideea este că Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt în funcția pe care ar urma să o aibă, de la transferuri la tot ceea ce presupune meseria asta. Nu este yes-man să fie de decor. Dacă se va înțelege cu șefii lui Dinamo, atunci va fi de acord și va semna contractul, altfel, nu!”, susțin sursele gsp.ro.

Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu: „Le-am spus-o şi în faţă”

Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo. Fostul mare jucător al României şi al „câinilor” a dezvăluit ce a discutat cu Niculescu, după ce a recunoscut că a fost solicitat pentru a merge şi a discuta cu jucătorii, aşa cum s-a întâmplat şi cu Mircea Lucescu.

Ionuţ Lupescu i-a explicat lui Nicolescu faptul că Dinamo are nevoie de oameni cu expertiză fotbalistică, pentru ca echipa să revină la nivelul la care a fost.

Reclamă 4 / 0/3

„E mult prea târziu să mai facă ceva. Eu cred că au jucători, mai au câteva luni şi trebuie să salveze Dinamo, acesta este lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă conducătorii şi-au făcut planurile, nu ştiu cum gândesc cei de acolo. Important este să le dea toată încrederea echipei şi lui Kopic.

A fost solicitat Mircea Lucescu, cum şi pe mine m-au solicitat cei din conducere, să trecem pe la băieţi, dar s-a dus dânsul şi cred că e suficient, multe lucruri nu poate să facă. Singurii care se pot ajuta sunt jucătorii şi antrenorul, între ei.

Nu cred că se va implica Lucescu la Dinamo. Eu cred că nea Mircea mai vrea să antreneze şi din vară îl vom vedea antrenând undeva prin Europa. Nu ştiu care sunt planurile celor care sunt acum în conducere. Am spus-o mai demult, le-am spus-o şi în faţă, cred că au nevoie de oameni care să aibă expertiză fotbalistică.

Am avut o discuţie şi faţă în faţă cu domnul Nicolescu, meciul trecut (n.r. – 3-1 cu Oțelul), dar până la urmă ei sunt cei care decid. Şi antrenorul are nevoie de oameni care să vină din teren, să cunoască fenomenul mai bine decât oricare dintre acţionari”, a declarat Ionuţ Lupescu, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și