Închide meniul

Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu şi au vorbit despre viitorul lui Dinamo: „Le-am spus-o şi în faţă”

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 9:42

Reclamă
Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu şi au vorbit despre viitorul lui Dinamo: „Le-am spus-o şi în faţă

Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu şi au vorbit despre viitorul lui Dinamo

Colaj Ionuţ Lupescu şi Andrei Nicolescu / Hepta şi Antena Sport

Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo. Fostul mare jucător al României şi al „câinilor” a dezvăluit ce a discutat cu Niculescu, după ce a recunoscut că a fost solicitat pentru a merge şi a discuta cu jucătorii, aşa cum s-a întâmplat şi cu Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu i-a explicat lui Nicolescu faptul că Dinamo are nevoie de oameni cu expertiză fotbalistică, pentru ca echipa să revină la nivelul la care a fost.

Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu: „Le-am spus-o şi în faţă”

În acest moment, cel mai important pentru Dinamo este să se salveze de la retrogradare, spune Lupescu, şi speră ca cei din conducere să le ofere toată încrederea lui Kopic şi jucătorilor săi:

„E mult prea târziu să mai facă ceva. Eu cred că au jucători, mai au câteva luni şi trebuie să salveze Dinamo, acesta este lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă conducătorii şi-au făcut planurile, nu ştiu cum gândesc cei de acolo. Important este să le dea toată încrederea echipei şi lui Kopic.

A fost solicitat Mircea Lucescu, cum şi pe mine m-au solicitat cei din conducere, să trecem pe la băieţi, dar s-a dus dânsul şi cred că e suficient, multe lucruri nu poate să facă. Singurii care se pot ajuta sunt jucătorii şi antrenorul, între ei.

Reclamă

Nu cred că se va implica Lucescu la Dinamo. Eu cred că nea Mircea mai vrea să antreneze şi din vară îl vom vedea antrenând undeva prin Europa. Nu ştiu care sunt planurile celor care sunt acum în conducere. Am spus-o mai demult, le-am spus-o şi în faţă, cred că au nevoie de oameni care să aibă expertiză fotbalistică.

Am avut o discuţie şi faţă în faţă cu domnul Nicolescu, meciul trecut (n.r. – 3-1 cu Oțelul), dar până la urmă ei sunt cei care decid. Şi antrenorul are nevoie de oameni care să vină din teren, să cunoască fenomenul mai bine decât oricare dintre acţionari”, a declarat Ionuţ Lupescu, la primasport.ro.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj. Eugen Voicu, acţionarul de la Red&White, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o fotografie cu trofeele câştigate de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Pe unul dintre trofee (Cupa României) era inscripţionat şi numele lui Dinamo, iar cei doi conducători s-au amuzat, iar Voicu a vrut să imortalizeze momentul.

Cornel Dinu, una dintre marile legende ale lui Dinamo, a comentat imaginile şi nu i-a menajat deloc pe cei din conducerea lui Dinamo. Acesta a declarat că nu îl mai miră nimic la cei care conduc destinele clubului şi că nu vede un viitor strălucit cu aceştia, chiar dacă antrenorul Zeljko Kopic îi dă speranţe:

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a declarat Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și