Închide meniul

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iulie 2024, 19:55

Reclamă
Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru

Profimedia

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru. Giovanni Becali a dezvăluit că Olaru nu are 5 milioane de euro clauza de reziliere, aşa cum se ştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a dezvăluit vărului să că Olaru are o clauză de rezilier euriaşă, de 10 milioane de euro. Şi că e dispus să renunţe la căpitanul său pentru această sumă.

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru

„Am vorbit cu Gigi. Mi-a spus că Olaru are clauză de 10 milioane. Eu n-am știut. 5 milioane? Nu există! Mi-a zis că Olaru are o clauză de 10 milioane și că e acceptabilă. Asta e, dacă e acceptabilă… Aici, în biroul meu, am avut niște americani care au dat 10 milioane de dolari pe 50% din Coman (n.r – în 2020), iar lui Coman câte un milion de dolari net. Da, despre Orlando era vorba. Atunci, Gigi visa 30-40 de milioane. Până la urmă, nu știu dacă a luat nici astea 5 milioane (n.r – de la Al Gharafa). Știu că până acum nu a primit niciun ban FCSB-ul.

Eu vreau să-l văd pe Gigi cu banii în bancă pentru Coman. Nu vreau să se repete ce s-a întâmplat cu Tănase. Tănase, când era cu mine, tot așa… cerea 15-20-30 de milioane. A plecat pe 3 milioane, a luat banii, nu i-a luat, se ceartă managerii între ei. Eu, dacă nu am fost capabil în trei ani, i-am zis să-și găsească un manager să poată pleca. A găsit… pe 3 milioane! Pe 20-25 de milioane nu a găsit niciunul”, a spus Ioan Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv: „Nu e peste noi! Pe Olaru nu poţi să-l iei cu atâţia bani!”

Gigi Becali a avut un discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv, din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Becali a spus că FCSB trebuie să o elimine pe Maccabi Tel Aviv, având în vedere diferenţa de valoare a loturilor.

Reclamă
Reclamă 4

„Ce atâta de bună? Dacă e 23 de milioane lotul. Echipa nu e rea, dar nu e peste noi. 23 e mai mare decât 34? Eu văd că cel mai valoros al lor e 4 milioane. Îl iei pe Olaru cu 4 milioane, nu-l iei.
N-am zis că o să fie simplu. Dar normal e să o scoatem. Că 34 e mai mare decât 23„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:38

Claudiu Petrila a numit cei mai periculoși jucători de la CFR Cluj, înainte de meciul direct! Verdictul vedetei de la Rapid

21:25

UPDATETudor Băluță a fost prezentat oficial de Slask Wroclaw! Ce contract a semnat fosta vedetă de la Farul Constanța

21:00

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu i-a adus cele 3 puncte lui Tony da Silva! Echipa lui Bogdan Andone, 0 puncte după 2 etape

20:50

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

20:37

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

20:30

VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Calificările sunt sâmbătă, live în AntenaPLAY (ora 12:20)

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și