Închide meniul

Dumitru Dragomir sare în apărarea unei „perle” de la FCSB: „Dacă-l mai ţine pe bancă, îl pierde”

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 8:35

Reclamă
Dumitru Dragomir sare în apărarea unei „perle de la FCSB: „Dacă-l mai ţine pe bancă, îl pierde

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Octavian Popescu, „perla” de la FCSB. Fostul şef de la LPF nu este de acord cu decizia lui Nicolae Dică de a nu-l mai titulariza pe mijlocaş, având încredere în talentul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a avut evoluţii modeste în acest sezon, fapt care l-a scos din primul 11 de la FCSB. Pe finalul stagiunii precedente, mijlocaşul impresiona prin prestaţiile şi golurile sale, însă în prezent este departe de ce arăta atunci.

Dumitru Dragomir sare în apărarea unei „perle” de la FCSB

Octavian Popescu a fost căpitanul FCSB-ului în umilinţa cu Silkeborg din etapa a treia a grupelor Conference League. Cu mulţi titulari menajaţi pentru acea partidă, roş-albaştrii au fost învinşi clar, iar Tavi Popescu a gafat incredibil la unul dintre golurile danezilor, după ce a pasat direct la adversar.

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir îi ia apărarea mijlocaşului, şi îl îndeamnă pe Nicolae Dică să-l reintroducă în echipa de start, astfel „perla” lui Gigi Becali se va „pierde” în lipsă de meciuri.

„Octavian Popescu, băi fraților, dacă îl mai ține pe bancă, îl pierde. Domne, în momentul în care am văzut că pe Octavian Popescu l-au trecut pe bancă, am zis <<Gata, l-au distrus și pe ăsta!>> Îl fac varză”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru PRO Arena.

Reclamă

Octavian Popescu, făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0

Octavian Popescu a fost făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0. Dinu Gheorghe este de părere că prestaţia tânărului fotbalist a fost dezastruoasă.

Meciul cu Silkeborg din UEFA Conference League putea reprezenta o mare şansă pentru Octavian Popescu, însă acesta a risipit-o.

„Eu zic că el a fost greșit folosit, el trebuia să fie folosit mai puțin și în momente importante ale jocului. Încet, încet a început să fie blocat de adversari, nu a mai avut puterea mentală și experiență încă să știe cum să se replieze sau cum să rezolve problemele din teren.

Reclamă 4 / 0/3

El a crezut că dacă trei, patru meciuri a pasat decisiv de trei ori și a dat trei șuturi formidabile este «Messi de România»”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0

Nicolae Dică a avut un mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0. Al doilea căpitan al roş-albaştrilor ar trebui să aibă un rol decisiv în jocul vicecampioanei, anunţă Dică.

„Am încercat să îi dau încredere, l-am pus și al doilea căpitan, trebuie să aibă mai multă încredere în el, să reușească să facă diferența în ultimii 25 de metri, să ia acțiuni unu contra unu, să paseze decisiv, să dea goluri, asta trebuie să facă el.

Când va marca un gol, probabil se va descătușa și va reuși să aibă evoluții foarte bune”, a spus Nicolae Dică, după Silkeborg – FCSB 5-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și