Închide meniul

Ce decizie s-a luat după scandalul de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid. „Poştaşu'”, sancţionat dur de către Jandarmerie: „Sunt şocat”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2022, 15:45

Ce decizie s-a luat după scandalul de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid. „Poştaşu', sancţionat dur de către Jandarmerie: „Sunt şocat

Sancţiune dură primită de Poştaşu, după FC U Craiova 1948 - Rapid

Fanii lui FC U Craiova 1948, după partida cu Rapid/ Hepta

  • „Poştaşu'” a fost sancţionat dur, după FC U Craiova 1948 – Rapid

După scandalul imens de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid, „Poştaşu'”, unul dintre liderii galeriei oltenilor, a fost sancţionat dur. Acesta a primit interdicţie pe stadioane timp de un an, din partea Jandarmeriei, anunţă prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Poştaşu'”, pe numele său real Ovidiu Mihăilescu, a fost în centrul altercaţiei de la finalul partidei din etapa a 10-a. Scandalul l-a avut în prim plan şi pe căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, care a sărit la bătaie.

Ce decizie a primit „Poştaşu'”, după scandalul de la finalul partidei FC U Craiova 1948 – Rapid

Decizia primită din partea Jandarmeriei l-a nemulţumit pe suporterul oltenilor, care se consideră pedepsit pe nedrept. „Poştaşu” este de părere că şi Cristi Săpunaru ar fi trebuit sancţionat în urma scandalului iscat, şi aduce acuze grave forţelor de ordine.

Reclamă

„Este adevărat. Am primit hârtia de la Jandarmerie și sunt șocat. M-am ales cu o interdicție de un an pe stadioane, deoarece mi s-a adus la cunoștință că am aruncat cu scuipat către jucătorii Rapidului. Da, ați auzit bine. Mi se spune că am aruncat cu scuipat. Așa scrie pe hârtie.

Recunosc că am scuipat și nu trebuie nicio probă video, dar am făcut asta după ce am fost scuipat de către Săpunaru. Pe imagini se vede cum scuipă Săpunaru, dar și un alt jucător de la Rapid. Ei nu primesc nicio sancțiune? Imaginile cu acești doi fotbaliști nu le văd domnii jandarmi?

Reclamă

Cu el nu luați nicio măsură? Acolo nu au fost probleme de organizare? Cum se împarte dreptatea în România? Vreau să văd și eu dacă împotriva lui Săpunaru, cel care pe imagini se vede cum bruschează un jandarm, scuipă suporterii și vrea să sară cu mine la bătaie, se bate cu lumea pe la vestiare, se vor lua sancțiuni dure de către cei de la Comisii!

Domnilor jandarmi, pe imaginile video se vede clar cum Săpunaru vă bruschează un om aflat în misiune. Eu dacă făceam un asemnea lucru ce pățeam? Nu se poate așa ceva”, a declarat „Poştaşu'”, conform prosport.ro.

Ilie Dumitrescu face scut în jurul lui Cristi Săpunaru

Ilie Dumitrescu a explicat de ce consideră că Săpunaru nu ar trebui suspendat. Fotul internaţional este de părere că meciul dintre Rapid şi FC U Craiova 1948 nu a fost unul lipsit de incidente, chiar şi fără cel al cărui protagonist a fost căpitanul giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Ilie Dumitrescu este de părere că, pe plan sportiv, fundaşul lui Adi Mutu este unul dintre cei mai importanţi jucători din cadrul echpei, fiind nevoie de mai multe probe pentru a se lua o decizie drastică în privinţa sa.

„Au gestionat inteligent momentul ăsta. E inteligent, pentru că, totuși, poate n-au toate datele de la evenimentul respectiv, trebuie să mai adune ceva probe. Eu n-aș fi de acord să îl suspende pe Săpunaru.

Pe plan sportiv, el își face treaba foarte bine, e unul dintre liderii acestei echipe. A fost un context special acolo, trebuie să luăm în calcul și asta. N-a fost pe Wembley și era totul țiplă și a venit Săpunaru să strice toată treaba”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”