Închide meniul

Ce diferență a observat Luis Phelipe după transferul la FCSB. Motivul pentru care brazilianului îi este greu să se adapteze

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 19:58

Reclamă
Ce diferență a observat Luis Phelipe după transferul la FCSB. Motivul pentru care brazilianului îi este greu să se adapteze

Luis Phelipe a ajuns la FCSB în această iarnă

Luis Phelipe / FCSB TV

Ce diferență a observat Luis Phelipe după transferul la FCSB. Brazilianul adus de Gigi Becali în această iarnă a vorbit despre dificultățile de adaptare pe care le are, în momentul de față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a fost adus în lotul lui Elias Charalambous de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta a fost al doilea transfer realizat de vicecampioana României, în această perioadă de mercato.

Ce diferență a observat Luis Phelipe după transferul la FCSB. Mesajul brazilianului

Luis Phelipe a dezvăluit faptul că este foarte fericit pentru că se află în lotul echipei pregătite de Elias Charalambous, dar a menționat motivul pentru care are dificultăți de adaptare.

Concret, atacantul a spus că antrenamentele de la FCSB sunt mult mai dificile decât cele de la Poli Iași. Totuși, Phelipe este de părere că lotul echipei trebuie să fie pregătit pentru primul meci din Liga 1, din anul 2024.

„Sunt foarte fericit să fiu aici și să încep cantonamentul alături de noii mei colegi, noii mei prieteni. Este o săptămână grea pentru mine și pentru toți jucătorii, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează.

Reclamă

Este foarte diferit aici, antrenamentele sunt mult mai grele, mai intense decât la fosta mea echipă și chiar se simte. Este greu să mă adaptez, dar colegii și toată lumea din staff mă ajută s-o fac.

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris: «bine ai venit! Trebuie să dai goluri». E normal, pentru că FCSB este cel mai mare club din România și trebuie să fiu concentrat, să fac jocuri bune pentru echipă și să bucur suporterii”, a declarat Luis Phelipe, pentru FCSB TV.

Acord între Gică Hagi și Gigi Becali. Jucătorul care pleacă de la FCSB la Farul Constanța

Există un acord între Gică Hagi și Gigi Becali! Cei doi au bătut palma pentru ca un jucător de la FCSB să ajungă la campioana Farul Constanța, în această perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Cristi Ganea, fundaș care nu a impresionat în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous și care a căzut în dizgrațiile patronului, la puțin timp de la momentul în care era adus în lotul roș-albaștrilor.

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, Cristi Ganea va pleca de la FCSB în această iarnă și va semna cu echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța.
Cele două părți și-au dat acordul, iar mutarea fundașului va fi anunțată curând de către oficialii clubului de la malul mării.

În perioada petrecută la FCSB, fundașul de 31 de ani, care a mai jucat în trecut la echipa lui Gică Hagi, în perioada în care aceasta se numea „Viitorul Constanța”, a adunat 8 meciuri pentru formația lui Gigi Becali, în care nu a marcat niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

De notat este faptul că Ganea are și un titlu de campion în palmares, cucerit chiar alături de Gică Hagi. Este vorba despre titul câștigat de Viitorul, în sezonul 2016/2017.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și