Închide meniul

Acord între Gică Hagi și Gigi Becali. Jucătorul care pleacă de la FCSB, pentru a semna cu Farul

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 16:54

Reclamă
Acord între Gică Hagi și Gigi Becali. Jucătorul care pleacă de la FCSB, pentru a semna cu Farul

FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu

Colaj cu Gică Hagi și Gigi Becali / Hepta

Există un acord între Gică Hagi și Gigi Becali! Cei doi au bătut palma pentru ca un jucător de la FCSB să ajungă la campioana Farul Constanța, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Cristi Ganea, fundaș care nu a impresionat în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous și care a căzut în dizgrațiile patronului, la puțin timp de la momentul în care era adus în lotul roș-albaștrilor.

Acord între Gică Hagi și Gigi Becali. Anunț despre plecarea lui Cristi Ganea

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, Cristi Ganea va pleca de la FCSB în această iarnă și va semna cu echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța.

Cele două părți și-au dat acordul, iar mutarea fundașului va fi anunțată curând de către oficialii clubului de la malul mării.

În perioada petrecută la FCSB, fundașul de 31 de ani, care a mai jucat în trecut la echipa lui Gică Hagi, în perioada în care aceasta se numea „Viitorul Constanța”, a adunat 8 meciuri pentru formația lui Gigi Becali, în care nu a marcat niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Reclamă

De notat este faptul că Ganea are și un titlu de campion în palmares, cucerit chiar alături de Gică Hagi. Este vorba despre titul câștigat de Viitorul, în sezonul 2016/2017.

În cariera sa, fundașul a fost legitimat la: Mallorca, CD Santanyi, FCM Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Viitorul Constanța (numită acum Farul Constanța), Athletic Bilbao, CD Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos, iar, din luna septembrie, a fost legitimat la FCSB.

În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, în perioada în care juca pentru echipa lui Gică Hagi. La momentul respectiv valora suma de 1,8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia

FCSB s-a reunit pe 8 ianuarie, și a plecat în Turcia, pentru cantonamentul de iarnă, care durează până pe 21 ianuarie. Singura partidă amicală, cea cu LASK Linz, se va desfășura duminică, 14 ianuarie, de la ora 10:00, ora României.

„Partida amicală împotriva celor de la LASK Linz, de duminică, 14 ianuarie, se va disputa începând cu ora locală 11:00 (10:00 ora României), pe terenul central al Gloria Sports Arena. Jocul va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, a transmis FCSB, pe contul oficial de Facebook.

LASK Linz, adversara FCSB-ului, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care au mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, cu un avans de opt puncte față de rivala CFR Cluj, care se clasează pe locul secund. În amicalul cu LASK Linz, Elias Charalambous îi va putea vedea la treabă și pe cei doi jucători transferați de FCSB în această iarnă, Baba Alhassan și Luis Phelipe. Al treilea jucător transferat de Gigi Becali, în această perioade de mercato, Nana Antwi, încă nu a ajuns în cantonamentul roș-albaștrilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și