Închide meniul

Ce este dispus să facă Mihai Pintilii, când va veni un alt antrenor la FCSB: „N-aş avea nicio problemă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 8:35

Ce este dispus să facă Mihai Pintilii, când va veni un alt antrenor la FCSB: „N-aş avea nicio problemă!

Ce este dispus să facă Mihai Pintilii dacă va veni un alt antrenor la FCSB

Mihai Pintilii/ Hepta

Mihai Pintilii a dezvăluit ce este dispus să facă când va veni un alt antrenor la FCSB. Acesta a declarat că ar accepta să fie secund la trupa roş-albastră, până când îşi va obţine licenţa PRO, care-i va permite să fie antrenor cu acte în regulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a fost suspendat pentru patru runde de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru că a stat pe banca tehnică de la FCSB, fără a avea licenţă PRO.

Ce este dispus să facă Mihai Pintilii, când va veni un alt antrenor la FCSB

Mihai Pintilii a vorbit despre posibilitatea de a fi secund la FCSB, dacă un alt antrenor va prelua trupa lui Gigi Becali. Fostul mijlocaş susţine că nu ar avea nimic împotrivă, dacă roş-albaştrii ar fi preluaţi de un alt tehnician, ba din contră, ar accepta să colaboreze cu acesta pentru a învăţa cât mai multe.

De altfel, Mihai Pintilii a mărturisit că îşi doreşte cu adevărat să fie secund, până când îşi va obţine licenţele de care are nevoie pentru a evita problemele cu cei din Comisia de Disciplină.

„Aș accepta să fiu secund, de ce nu? Dacă n-am Licența Pro. Atât timp cât sunt lucrurile normale și vine un antrenor de la care am ce să învăț… Și acum, dacă ar aduce pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Aș face un pas în spate, pentru ca eu să iau lucrurile treptat.

Reclamă

Situația a dus să rămân și să fiu. Probabil e greu să vină cineva acum după rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe 14 când a plecat Nicolae Dică, toți ne întrebam dacă prindem play-off-ul.

Eu aș vrea să fac pasul în spate, pentru că vreau să-mi iau Licențele, să fiu în regulă, ca să nu-mi mai spună nimeni nimic. Eu voi rămâne, indiferent de situație”, a declarat Mihai Pintilii, în podcastul Victory Extra Time.

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF. Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că a fost afectat după ce Federația i-a interzis să mai stea pe bancă, pentru că a dat indicații în calitate de delegat. Pintilii a anunțat că se concentrează pe cursurile pentru obținerea licenței de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a spus că a fost afectat în mod negativ de suspendarea de la FRF. Fostul mijlocaș își dorește să obțină toate licențele, pentru a putea profesa cu toate actele în regulă.

„N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Ma liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor.

Am licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la licența A. Atâta timp cât lucrurile sunt normale și am un antrenor de la care am ce să învăt, n-aș zice nu nici acum, în momentul în care vorbim. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân.

Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14 dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică. Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să închizi gura la lume. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi. Nu am fost sunat pentru schimbări. Era și culmea să răspund la telefon pe bancă”, a spus Mihai Pintilii, la podcastul Victory Cup.

Recomandări
  • Ce este dispus să facă Mihai Pintilii dacă va veni un alt antrenor la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și