Închide meniul

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF: „Mi-a fost rău! Pui suflet, nu ai cum să nu te enervezi!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2023, 18:45 / Actualizat: 10 martie 2023, 20:21

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF: „Mi-a fost rău! Pui suflet, nu ai cum să nu te enervezi!

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii pe banca echipei, după cum anunță Gheorghe Mustață

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

  • Mihai Pintilii a fost suspendat de FRF
  • Ce a spus antrenorul de la FCSB

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF. Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că a fost afectat după ce Federația i-a interzis să mai stea pe bancă, pentru că a dat indicații în calitate de delegat. Pintilii a anunțat că se concentrează pe cursurile pentru obținerea licenței de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a spus că a fost afectat în mod negativ de suspendarea de la FRF. Fostul mijlocaș își dorește să obțină toate licențele, pentru a putea profesa cu toate actele în regulă.

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF

„N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Ma liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor.

Reclamă

Am licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la licența A. Atâta timp cât lucrurile sunt normale și am un antrenor de la care am ce să învăt, n-aș zice nu nici acum, în momentul în care vorbim. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân.

Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14 dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică. Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să închizi gura la lume. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi. Nu am fost sunat pentru schimbări. Era și culmea să răspund la telefon pe bancă”, a spus Mihai Pintilii, la podcastul Victory Cup.

Reclamă

Leo Strizu a intrat în conflict cu Mihai Stoica

Managerul general al roş-albaştrilor nici nu vrea să mai audă de fostul tehnician cu licenţă PRO al echipei şi a mărturisit că îi poartă doar compasiune acestuia.

MM nu a stat mult pe gânduri, şi la scurt timp după declaraţiile lui Leo Strizu, a intervenit şi i-a dat replica acestuia. MM nu a intrat în prea multe detalii, însă a dezvăluit că este la curent cu ce a declarat fostul tehnician din acte de la FCSB.

Totodată, managerul general al roş-albaştrilor i-a urat toate cele bune lui Strizu, ca într-un final să dea de înţeles că nu-l mai interesează subiectul legat de fostul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Acuzații grave grave, sau așa și așa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el. Numai bine! Răspunsul e același: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă. Hai, mă, lăsați-mă cu Leo Strizu!”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Gigi Becali, acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu

Gigi Becali a recunoscut că l-a iertat pe Leo Strizu la insistenţele lui Teia Sponte, unul dintre apropiaţii fostului antrenor principal din acte de la FCSB. Mai mult, l-a adus la echipă tot la insistenţele lui Teia Sponte.

Strizu era un slujitor pe care am vrut să-l ajut și el a crezut că e un slujitor mai mare. Eu nu-l știam pe Leo? Nu l-am dat afară? M-a înjurat pe mine acum 10 ani în toate felurile și când mi-a spus Teia să-l ajut, am zis că am și uitat, țin eu minte răul? I-am spus să vină să ia și el o pâine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”