Închide meniul

Ce fac jucătorii de la FCSB în cantonament. Omrani și Dawa s-au „apucat” de baschet!

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 21:01

Reclamă
Ce fac jucătorii de la FCSB în cantonament. Omrani și Dawa s-au „apucat de baschet!

Joyskim Dawa și Billel Omrani, în cantonament la FCSB

Colaj Billel Omrani și Joyskim Dawa / Instagram

Jucătorii de la FCSB se distrează în cantonament, în Antalya, unde au plecat fără antrenorul principal Leo Strizu. Billel Omrani și Joyskim Dawa și-au pus la încercare abilitățile la baschet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat duminică într-un stagiu de pregătire în Antalya. Hotelul rezervat de vicecampioana României are condiții de cinci stele pentru antrenament. Fotbaliștii și-au rezervat însă și timp liber!

Jucătorii de la FCSB se distrează în cantonament

Joyskim Dawa și Billel Omrani au aruncat la coșul de baschet. Fotbaliștii lui Gigi Becali s-au întrecut în execuții!

Instagram
Instagram Omrani

Billel Omrani și Joyskim Dawa sunt printre jucătorii de la FCSB pe care Gigi Becali i-a criticat cel mai mult. Latifundiarul din Pipera chiar i-a amenințat că ar putea să le rezilieze contractele.

Omranii și Dawa au venit la FCSB la începutul stagiunii. Ambii au fost aduși la dorința patronului.

Reclamă

FCSB, fără Leo Strizu în cantonament

Din delegaţia roş-albaştrilor, care a făcut deplasarea în Turcia pentru cantonament, a lipsit chiar antrenorul principal, Leo Strizu. Tehnicianul, posesor de licenţă PRO, nu va fi alături de echipă în vederea pregătirilor pentru restul sezonului.

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Mihai Stoica, replică „acidă” după ce Leo Strizu a fost lăsat acasă

Mihai Stoica a fost deranjat de declarația lui Lucian Burchel, în care își exprimă dezaprobarea față de decizia FCSB-ului de a nu-l lua, în cantonamentul din Antalya, pe Leo Strizu. Mihai Stoica susține că Leo Strizu a fost lăsat „acasă” pentru a elabora un plan strategic pentru meciurile rămase din actualul sezon de Liga 1.

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune : posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și