Închide meniul

Leo Strizu nu merge în cantonament cu FCSB! Antrenorul principal al roş-albaştrilor a fost lăsat acasă: „Decizia a fost a conducerii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 9:04

Leo Strizu nu merge în cantonament cu FCSB! Antrenorul principal al roş-albaştrilor a fost lăsat acasă: „Decizia a fost a conducerii!

Leo Strizu,

Leo Strizu, la conferința de presă a lui FCSB / Captură FCSB TV

Leo Strizu nu merge în cantonament cu FCSB! Antrenorul principal al roş-albaştrilor, posesor de licenţă PRO, a fost lăsat acasă de conducerea clubului bucureştean, iar Mihai Pintilii va fi cel care va pregăti echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Roş-albaştrii au programate şi două amicale, cu echipele din Polonia, Pogon şi Rakow.

Leo Strizu nu merge în cantonament cu FCSB! Antrenorul principal a fost lăsat acasă

Din delegaţia roş-albaştrilor, care a făcut deplasarea în Turcia pentru cantonament, a lipsit chiar antrenorul principal, Leo Strizu. Tehnicianul, posesor de licenţă PRO, nu va fi alături de echipă în vederea pregătirilor pentru restul sezonului.

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Reclamă

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB pleacă singură în cantonament! Anunțul făcut de Mihai Stoica

FCSB pleacă singură în cantonament. Mihai Stoica a anunțat că vicecampioana României a rezervat un charter doar pentru ea.

Roș-albaștrii au ales să nu călătorească în același avion cu alte echipe din Liga 1. MM Stoica a explicat că FCSB are un program încărcat în perioada de pregătire.

”Noi plecăm doar noi, cu un charter separat. Am plecut și noi în trecut la comun, dar anul ăsta nu. Nu din alte raţiuni, ci pentru că avem alt program noi, venim şi jucăm direct. Foarte bine că ceilalţi pleacă împreună.

Noi plecăm singuri de data asta. Am luat două meciuri amicale, unul după celălalt, 90 de minute, facem două echipe, una joacă intr-o zi, cealaltă în următoarea, la o zi diferenţă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și