Închide meniul
Video

Ce făcea Leo Strizu la antrenamentele FCSB-ului! Dovada video că a primit „interzis” înainte să-și dea demisia | EXCLUSIV

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2023, 15:25

Ce făcea Leo Strizu la antrenamentele FCSB-ului

Leo Strizu / AS.ro

Ce făcea Leo Strizu la antrenamentele FCSB-ului! AS.ro are dovada video că antrenorul principal, din acte, al FCSB-ului, a primit „interzis” înainte să-și dea demisia de la formația patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a anunțat că pleacă de la clubul bucureștean, la finalul partidei FCSB – Petrolul, 4-1, care a contat pentru etapa a 28-a a Ligii 1.

Ce făcea Leo Strizu la antrenamentele FCSB-ului

AS.ro vă prezintă, în exclusivitate, un clip care dovedește faptul că Leo Strizu a primit interdicție de a-și exercitat atribuțiile trecute în contract.

Clipul de mai jos a fost filmat sâmbătă, 25 februarie, cu cinci zile înainte de partida FCSB – Petrolul, în urma căreia Leo Strizu a anunțat că va pleca de la echipa din Capitală. În acest clip, fostul antrenor al roș-albaștrilor este surprins cum privește un meci de fotbal al grupei de juniori 2010, în incinta bazei din Berceni. Semn că nu avea niciun rol la FCSB, deși, în acte, era antrenorul echipei mari, Strizu nici măcar nu își permite să urmărească meciul de pe banca de rezerve, acesta preferând să stea la poarta de intrare pe gazon.

Un alt aspect care dovedește că Leo Strizu era antrenor principal, la FCSB, doar din punct de vedere teoretic, este faptul că, în timp ce urmărea meciul de juniori, echipa mare se antrena pe un teren din apropiere.

Reclamă

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei de la FCSB

„Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba pentru că nu ştiu dacă m-aţi cunoscut. Ceea ce spun este în permanenţă… îmi susţin. Eu mereu am fost într-un dialog. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor. Pot să suport unele critici din exterior. Dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Nu este ciudat să vă lucreze cineva din interiorul clubului?) Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, pentru că apar din interiorul clubului. Chiar i-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună: ‘Eu sunt cel care nu te vrea şi nu îmi place de tine?). Nu sunt tipul care să ripostez, dar o să încerc ca persoană fizică să îi pot să îi răspund la unele acuzaţii pe care mi le aduce.

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului.

Niciodată nu o să critic clubul, patronul, echipa, antrenorii… este o decizie luată numai şi numai de mine din cauza a tot ce a apărut în presă. Această poziţie a mea, oricât de mică era ea, deranja o anumită persoană din club. Cu toate că eu am spus că atribuţiile mele au fost foarte mici. Această persoană s-a ţinut de capul meu de când am venit la echipă. O singură dată cred că am folosit ‘eu’, sau ‘noi’, în meciul de la Botoşani din Cupă. În care am condus echipa 100%. În rest nu m-am băgat niciodată peste Pintilii”, a spus Leo Strizu, despre plecarea de la FCSB.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și