Închide meniul

„Ce faci dacă primeşti un telefon de la Palat?!” Marius Şumudică a răspuns imediat! Dezvăluire despre Elias Charalambous

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 22:06

Reclamă
„Ce faci dacă primeşti un telefon de la Palat?! Marius Şumudică a răspuns imediat! Dezvăluire despre Elias Charalambous

Marius Şumudică, analiză dură a Rapidului

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a răspuns imediat în momentul în care ce ar face în momentul în care ar primi un telefon de la Gigi Becali. Marius Şumudică a spus că nu se pune problema să revină în Liga 1 şi va aştepta o ofertă din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a făcut o dezvăluire şi despre actualul antrenor de la FCSB, Elias Charalambous. Şumudică a dezvăluit că a fost coleg de camera cu acesta la Omonia Nicosia.

Marius Şumudică a răspuns imediat în momentul în care ce ar face în momentul în care ar primi un telefon de la Gigi Becali

„Ce să fac la Palat? Deocamdată nu se pune problema să merg la FCSB. Charalambous a fost colegul meu de cameră la Omonia. Deocamdată mă gândesc să plec în străinătate. Aştept 2-3 luni. Dar şi în România poate fi o variantă”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Sumudică a vorbit şi despre situaţia sa după ce a plecat de la Al Raed. Antrenorul român mai avea contract un an de zile şi a mers la FIFA pentru a-şi recupera banii.

Au încercat să facă o negociere, am refuzat și cazul este la FIFA. Trebuie să-mi plătească despăgubiri. Au vrut să plătească… Negocieri. Nu am fost de acord. Nu au vrut să plătească tot.

Reclamă

S-a încheiat, de două zile sunt antrenor liber. Cazul a fost transmis către FIFA. Există o problemă. Au rămas trei cluburi la care nu au fost alegeri, vor avea loc în următoarea perioadă. Mai sunt două sau trei care nu și-au numit președintele. Ei vor să aducă nume foarte mari.

Am stat de vorbă, am înțeles că vor să elimine mulți dintre actualii angajați și să aducă alții. Erau doar doi sau trei antrenori care aveau contracte pe perioade mai mari de un an. Eu aveam doi ani, având un sezon bun la Shabab”, a mai spus Marius Şumudică.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Djokovic: „A fost dorinţa dânsului”

Marius Şumudică a reacţionat după ce Gigi Becali a spus „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Damjan Djokovic la FCSB. Înainte să se finalizeze transferul, Şumudică a spus că nu crede că fostul jucător de la CFR Cluj va ajunge la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a confirmat transferul lui Damjan Djokovic la FCSB şi a spus că unul dintre motivele pentru care a reuşit acest lucru a fost că „l-a ambiţionat” Şumudică.

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic!”, a dezvăluit Gigi Becali. Marius Şumudică a reacţionat la câteva ore după declaraţiile patronului de la FCSB.

”N-am avut nicio implicare. A fost dorința dânsului. Nu am vorbit despre Djokovic, nu m-a întrebat. Eu am spus doar că nu cred că va merge la FCSB și el a ales FCSB. Dacă bagi mâna în buzunar.

El a avut salariu un milion, dar i s-a terminat contractul. Cine-l lua pe Djokovic la Al-Nassr?”,a spus Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și