Închide meniul

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Djokovic: „A fost dorinţa dânsului”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 23:21

Reclamă
Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că „l-a ambiţionat să-l transfere pe Djokovic: „A fost dorinţa dânsului

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că "l-a ambiţionat" să-l transfere pe Djokovic

Hepta

Marius Şumudică a reacţionat după ce Gigi Becali a spus „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Damjan Djokovic la FCSB. Înainte să se finalizeze transferul, Şumudică a spus că nu crede că fostul jucător de la CFR Cluj va ajunge la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a confirmat transferul lui Damjan Djokovic la FCSB şi a spus că unul dintre motivele pentru care a reuşit acest lucru a fost că „l-a ambiţionat” Şumudică.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Djokovic

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic!„, a dezvăluit Gigi Becali. Marius Şumudică a reacţionat la câteva ore după declaraţiile patronului de la FCSB.

”N-am avut nicio implicare. A fost dorința dânsului. Nu am vorbit despre Djokovic, nu m-a întrebat. Eu am spus doar că nu cred că va merge la FCSB și el a ales FCSB. Dacă bagi mâna în buzunar.

El a avut salariu un milion, dar i s-a terminat contractul. Cine-l lua pe Djokovic la Al-Nassr?”,a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Gigi Becali despre regula U21. Patronul FCSB a declarat că vrea să formeze o „alianţă” cu ceilalţi oficiali din Liga 1, pentru a nu se mai folosi regula U21.

După ce a văzut meciul naţionalei de tineret a României, Şumudică a spus că regula U21 din Liga 1 nu îşi arată utilitatea.

La ce am văzut ieri, nu te ajută la nimic regula U21. Să dea Dumnezeu să batem Ucraina. Suntem gata dacă nu batem. Nu știu neapărat dacă regula asta te ajută foarte mult. Acum doi ani am văzut când băgau câte doi jucători și îi scoteau după un minut. S-a renunțat, am trecut la unul, hai să renunțăm și la ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Petrila, under-21, o să termine, vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu dacă te ajută (n.red. regula U21). Exact ca atunci când termini junioratul și trebuie să faci pasul către seniori. Câți ajung? Știi câți se pierd pe drum?”, a mai spus Marius Şumudică.

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu

Becali a mărturisit că singurul care poate fi avantajat de regula impusă de FRF este Gică Hagi, deoarece „Regele” foloseşte deja mulţi jucători tineri în primul 11 de la Farul.

„Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – cu Marian Copilu), cu Rotaru, și am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști». Aveți bărbăție în voi? Aveți. Dacă aveți, mergem la Ligă și spunem că nu ne pot obliga să folosim fotbaliști U21. E afacerea noastră. A inventat Burleanu așa ceva, nu mai există nicăieri în lume!

La Adunarea Generală nu putem, sunt AJF, «MJF», le fură voturile cu șpagă, le dau mingi, n-ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor, votează pentru ei. Aici (n.r. – la Ligă) suntem 16. Începe meciul, niciun fotbalist U21 în teren! Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face Burleanu! Mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Acum urmează să ne întâlnim, putem să o facem.

Nimeni nu vrea regula U21. Poate Hagi vrea, că are el copii, dar rămâne doar el contra. Deci o să fie 15. Dacă nu putem să facem anul ăsta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți. Că ne comandă un copil (n.r. – se referă la Burleanu) și râde de noi. Nu ți-e rușine? Ne obligi pe noi să băgăm copii?„, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și