Închide meniul

„Ce gust mai au victoriile cu Dinamo?” Alex Chipciu a vorbit despre trecutul „stelist”, după Dinamo – U Cluj 0-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 23:11

Reclamă
„Ce gust mai au victoriile cu Dinamo? Alex Chipciu a vorbit despre trecutul „stelist, după Dinamo – U Cluj 0-1

"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF

Alexandru Chipciu / Profimedia

Alex Chipciu a avut prima reacţie după meciul Dinamo – U Cluj, scor 0-1, din etapa a 19-a a Ligii 1. Mijlocaşul ardelenilor a plecat victorios de pe stadionul Arcul de Triumf şi a vorbit despre trecutul său „stelist”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar fostul jucător al alb-roşiilor, Dan Nistor, a marcat golul victoriei în minutul 4. Dinamo nu iese din criză şi a ajuns astfel la 13 meciuri fără victorie în Liga 1. „Câinii” nu au mai bătut din luna august, iar în următoarea etapă se vor duela cu Botoşani.

Alex Chipciu a vorbit despre trecutul „stelist”, după Dinamo – U Cluj 0-1

Chipciu s-a bucurat la maximum de victoria care a dus-o pe U Cluj pe locul 5 în Liga 1. S-a apropiat la doar două puncte de Rapid, ocupanta locului patru.

(Ce gust mai au victoriile cu Dinamo?) Au gust frumos, mi-a plăcut mereu să joc împotriva lui Dinamo. Când eram mic eram stelist înfocat şi era ura asta, dar acum pot să îi şi respect cu maturitatea pe care o am. Mă bucur că am câştigat.

Noi ne gândim la noi, într-adevăr suporterii sunt înfrăţiţi. Rivalitatea de la Steaua – Dinamo, sau FCSB – Dinamo e alta… dar pentru noi e o victorie colosală. Probabil nu se gândea nici cel mai optimist suporter să fim acolo în clasament.

Reclamă

Cred că era una dintre ultimele şanse pentru ei, terenul de rugby, mă aşteptam să fie un meci foarte greu. Într-adevăr, azi am câştigat cu şansă. Pe terenul ăsta e greu să joci fotbal, asta e clar… fără a căuta scuze.

Ideea e să ne propunem încontinuu lucruri cât mai mari. Ne onorează poziţia din clasament, nu ne lăsăm duşi de val să credem că suntem Barcelona„, a declarat Alex Chipciu la digisport.ro.

Dinamo – Universitatea Cluj, scor 0-1 şi oaspeţii sunt pe loc de play-off

La Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, clujenii au deschis scorul în minutul 4, când Daniel Popa i-a pasat lui Nistor şi acesta a înscris din careu. Dinamo a căutat egalarea, a încercat să pună în pericol poarta lui Plamen Iliev, prin Dani Iglesias şi Neluţ Roşu, iar în minutul 40 Goncalo Gregorio a trimis balonul, cu o lovitură de cap, în bara transversală. În partea secundă, dinamoviştii au alergat după egalare, Ţîră a driblat portarul, dar a trimis pe lângă poartă dintr-un unghi dificil şi Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Cluj se află pe locul 5 în ierarhia Superligii, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo înregistrează a cincea înfrângere consecutivă şi a 13-a stagională, elevii lui Zeljko Kopic fiind, în continuare, pe locul 15, cu 10 puncte.

DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Bena (C. Ţîră), Patriche – De Moura, N. Roşu (Ghezali 57), Ilic (A. Bani 82), Amzăr – Dani Iglesias, Goncalo Gregorio, Politic (Hakim Abdallah 57). ANTRENOR: Zeljko Kopic

U CLUJ: P. Iliev – Oancea (V. Gheorghe 67), Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – G. Simion, Doukoure (Fossati 59) – I. Stoica (R. Silaghi 67), Nistor, Chipciu – D. Popa (E. Manu 59). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Amzăr 45, Luca de Araujo 45+1, Hakim Abdallah 82, A. Bani 90 / Masoero 65, Fossati 70, P. Iliev 81

Arbitri: Adrian Cojocaru – Marius Badea, Alexandru Vodă – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Cătălin Busi

Observator: Adrian Comănescu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și