Închide meniul

Dinamo – U Cluj 0-1! Golul lui Nistor a decis partida de pe Arcul de Triumf! „Câinii”, fără victorie de 13 etape

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 22:40

Dinamo – U Cluj 0-1! Golul lui Nistor a decis partida de pe Arcul de Triumf! „Câinii, fără victorie de 13 etape

Dan Nistor a deschis scorul în Dinamo - U Cluj 0-1

Dan Nistor, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Dinamo – U Cluj 0-1, duelul care a închis etapa a 19-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Dan Nistor a marcat singurul gol al partidei care s-a desfăşurat pe arena Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu iese din criză şi a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1. „Câinii” nu au mai bătut din luna august, iar în următoarea etapă se vor duela cu Botoşani. De cealaltă parte, U Cluj s-a apropiat la doar două puncte de Rapid, ocupanta locului patru.

Dinamo – U Cluj 0-1

Final! Dinamo – U Cluj 0-1! Clujenii s-au impus la limită pe terenul „câinilor” şi au urcat pe locul cinci din Liga 1.

Min. 80: Ocazie Dinamo! Cătălin Ţîră a primit o pasă în careu de la Abdallah, a trecut de Iliev, însă a şutat pe lângă poarta clujenilor.

Min. 46: Ocazie Dinamo! Dennis Politic a scăpat singur cu portarul, însă mijlocaşul „câinilor” a şutat direct în Iliev!

Reclamă

Min. 40: Ocazie Dinamo! Goncalo Gregorio a lovit bara transversală a porţii clujenilor, printr-o lovitură de cap, din centrarea lui Dani Iglesias!

Min. 7: Ocazie Dinamo! Dennis Politic i-a centrat lui Dani Iglesias, care se afla într-o poziţie perfectă în faţa porţii lui Iliev. Mijlocaşul iberic trimite însă peste poarta clujenilor.

Min. 4: Dinamo – U Cluj 0-1! Dan Nistor a deschis scorul pentru clujeni! Fostul mijlocaş al „câinilor” a înscris cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Daniel Popa, un alt fost jucător al lui Dinamo!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Lucas Alves, Bena, Patriche (cpt.) – De Moura, N. Roșu, Ilic, Amzăr – Dani Iglesias, Gregorio, Politic
Rezerve: Began – Țîră, Abdallah, Bordușanu, Mustafa, R. Grigore, Dr. Irimia, Cr. Costin, Ghezali
Absenți: Homawoo (accidentat)
Antrenor: Zeljko Kopic

U CLUJ (4-2-3-1): Iliev – Oancea, Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Simion, Doukoure – I. Stoica, Nistor, Chipciu (cpt.) – D. Popa
Rezerve: Gorcea – Peteleu, Pițian, Fossati, Bic, Cîmpanu, V. Gheorghe, Silaghi, Manu
Absenți: Calcan (accidentat)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Dinamo vine după un rezultat de egalitate la mijlocul săptămânii trecute, în Cupa României, cu Oţelul Galaţi, scor 3-3. Meciul din cupă a fost al doilea pentru Zeljko Kopic, croatul de pe banca lui Dinamo, care a debutat în înfrângerea de la Sf. Gheorghe cu Sepsi.

De partea cealaltă, U Cluj a câştigat pe terenul celor de la FC Botoşani în Cupa României. Înaintea acestui meci, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a reuşit o revenire de senzaţie în Giuleşti, cu Rapid, scor 3-2, după care a învins FCU Craiova, scor 2-1.

În partida tur, care s-a disputat la Mediaş, Dinamo şi U Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1. Acela a fost şi primul punct obţinut de „câini” în actualul sezon.

Reclamă

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo

Ionuţ Chirilă şi-a exprimat dorinţa de a o prelua pe Dinamo, însă oficialii din Ştefan cel Mare l-au preferat pe Zeljko Kopic. Antrenorul a dezvăluit ce plan avea pentru „câini”.

Chirilă a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare, iar următorul pas este să vândă jucători pe cel puţin patru milioane de euro. De asemenea, antrenorul a declarat că în trei ani, roş-albii se vor lupta pentru primele trei locuri din Liga 1, urmând ca peste patru ani, să se califice în grupele Champions League.

„Dinamo se poate reechilibra până la startul playout-ului și să obțină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro și să aducă doi tineri din academie, care, pe forța grupului, să se transforme din perspective în certitudini. 

În al treilea an, să se bată la locurile 1-3 și să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul și să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, a declarat Ionuţ Chirilă, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și