Închide meniul

Ce hotărâre a luat Comisia de Disciplină în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 16:30

Ce hotărâre a luat Comisia de Disciplină în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

Ce hotărâre a luat Comisia de Disciplină în scandalul de xenofobie de la Sepsi - FC U Craiova

Sepsi - FC U Craiova / hepta

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat o hotărâre în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Ce hotărâre a luat Comisia de Disciplină în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova

Astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât să amâne decizia în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova pentru miercuri, 8 februarie.

Totodată, Comisia de Disciplină a dictat o amendă de 5.000 de lei pentru cei de la FC U Craiova, din cauza comportamentului fanilor de la meciul cu UTA Arad, 1-1.

Helmut Duckadam, revoltat după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, nu este de acord cu faptul că meciul de la Sfântu Gheorghe a fost oprit. Acesta susține că partida ar fi trebuit reluată, după ce suporterii olteni erau evacuați.

Reclamă

„Mi se pare o prostie! Dar noi tot timpul facem premiere, de ce să nu fie și aici o premieră? Părere mea este că trebuia să se rezolve foarte simpu. Bine, trebuia și arbitrul să aibă această putere, sau Federația, sau observatorul.

Eu aș fi propus să fie oprit jocul, să fie evacuați acei suporteri din stadion și să se reia jocul. Dacă nu puteau fi evacuați suporterii, trebuia să fie întrerupt jocul, iar, după 24 de ore, era reluat jocul fără spectatori din minutul oprit.

Așa… suferă un club, suferă jucătorii, pentru că, la Craiova, sunt foarte mulți jucători care habar n-au ce înseamnă Ținutul Secuiesc, ce înseamnă imnul și așa mai departe. Ei au venit să câștige niște bani. De ce să sufere jucătorii pentru câțiva oameni care au un război cu Mititelu?

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că ar trebui revizuită această politică: «Domne, evacuăm frumos acei suporteri recalcitranți, le dăm amenzi, îi interzicem pe stadion. De ce să sufăr eu, care merg la meci să văd spectacol și am plătit bilet?».

Arbitrul și observatorul ar trebui să poată să ia această decizie (n.r. să fie evacuați suporterii). Dacă nu suntem în stare să evacuăm 100-300 de suporteri, înseamnă că nu suntem pregătiți cu nimic în țara asta! S-a creat un precedent. Așa… putem să oprim fiecare meci. Au fost atâtea situații în care se putea opri un meci. Nu știu cine va profita de această oprire, pentru că, în niciun caz, fotbalul”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Ce hotărâre a luat Comisia de Disciplină în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova
  • Partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și