Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam se revoltă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe: „O prostie! Nu suntem pregătiți cu nimic în țara asta!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 19:17

Helmut Duckadam se revoltă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe: O prostie! Nu suntem pregătiți cu nimic în țara asta!”

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: "FCSB e Steaua!"

Helmut Duckadam, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport

Helmut Duckadam se revoltă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Helmut Duckadam se revoltă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe

Helmut Duckadam nu este de acord cu faptul că meciul de la Sfântu Gheorghe a fost oprit. Acesta susține că partida ar fi trebuit reluată, după ce suporterii olteni erau evacuați.

„Mi se pare o prostie! Dar noi tot timpul facem premiere, de ce să nu fie și aici o premieră? Părere mea este că trebuia să se rezolve foarte simpu. Bine, trebuia și arbitrul să aibă această putere, sau Federația, sau observatorul.

Eu aș fi propus să fie oprit jocul, să fie evacuați acei suporteri din stadion și să se reia jocul. Dacă nu puteau fi evacuați suporterii, trebuia să fie întrerupt jocul, iar, după 24 de ore, era reluat jocul fără spectatori din minutul oprit.

Reclamă

Așa… suferă un club, suferă jucătorii, pentru că, la Craiova, sunt foarte mulți jucători care habar n-au ce înseamnă Ținutul Secuiesc, ce înseamnă imnul și așa mai departe. Ei au venit să câștige niște bani. De ce să sufere jucătorii pentru câțiva oameni care au un război cu Mititelu?

Eu cred că ar trebui revizuită această politică: «Domne, evacuăm frumos acei suporteri recalcitranți, le dăm amenzi, îi interzicem pe stadion. De ce să sufăr eu, care merg la meci să văd spectacol și am plătit bilet?».

Arbitrul și observatorul ar trebui să poată să ia această decizie (n.r. să fie evacuați suporterii). Dacă nu suntem în stare să evacuăm 100-300 de suporteri, înseamnă că nu suntem pregătiți cu nimic în țara asta! S-a creat un precedent. Așa… putem să oprim fiecare meci. Au fost atâtea situații în care se putea opri un meci. Nu știu cine va profita de această oprire, pentru că, în niciun caz, fotbalul”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a găsit vinovatul pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde”

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova, a dat vina pe angajatul Cătălin Rizan pentru meciul pierdut de trupa lui Nicolo Napoli, la „masa verde”, cu Sepsi, deoarece a acesta semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților.

„Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite), prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duc în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, este mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

  • 63 de ani are Helmut Duckadam
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și