Închide meniul

Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali! Patronul lui FCSB s-a enervat şi l-a ţinut minte pe muntenegrean!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 10:23

Reclamă
Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali! Patronul lui FCSB s-a enervat şi l-a ţinut minte pe muntenegrean!

Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali!

Risto Radunovic, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia Images

Gigi Becali a fost deranjat de o solicitare a lui Risto Radunovic! Iată ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB l-a ţinut minte pe muntenegrean. Recent, a dat o declaraţie în care l-a lăudat pe Cristi Ganea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Risto Radunovic i-a cerut lui Gigi Becali să îi fie mărit salariul chiar după ce FCSB a pierdut titlul contra Farului. Radunovic câştigă 150.000 de euro pe sezon, iar cererea l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali!

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în iunie 2024. Peste numai 3 luni va putea semna cu orice echipă din postură de jucător liber de contract.

Radunovic a încercat să obţină o mărire de salariu după ce s-a încheiat campionatul, potrivit sursei citate, dar se pare că momentul ales nu a fost cel mai bun. Nu numai că Becali nu i-a mărit salariul, dar a început să se şi gândească la soluţii pentru postul de fundaş stânga.

Recent, Cristi Ganea a fost lăudat de Gigi Becali. În ianuarie 2021, atunci când l-a transferat de la Astra Giurgiu, Becali a plătit 400.000 de euro pentru Radunovic. Jucătorul era cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com. După evoluţiile bune din tricoul lui FCSB, cota fundaşului muntenegrean a crescut, iar Radunovic este evaluat acum la 1,3 milioane de euro.

Reclamă

Mi-a plăcut foarte mult și Cristi Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun. Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, declara Gigi Becali pentru primasport.ro.

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. De ce nu poate fi dat afară de Gigi Becali

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. Fundașul vicecampioanei a vrut să se asigure că nu poate fi dat afară de către Gigi Becali.

Fundașul de 33 de ani nu a mai jucat pentru FCSB de la partida cu UTA Arad, pierdută de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-2. Acesta s-a accidentat în duelul de pe arena „Francisc von Neumann” și va mai lipsi cel puțin 3-4 săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit unei clauze din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB, înțelegerea acestuia nu poate fi ruptă în cazul unei accidentări. Astfel, fundașul s-a asigurat că nu va fi dat afară de la vicecampioana României, dat fiind faptul că în ultima perioadă a avut mai multe probleme din cauza accidentărilor.

„Accidentarea în antrenamente sau în timpul meciurilor nu constituie un motiv întemeiat de încetare a contractului înainte de termen și nici un motiv pentru modificarea remunerației fotbalistului”, este una dintre clauzele din contractul lui Vlad Chiricheș, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro.

Din cauza accidentării suferite la Arad, Vlad Chiricheș este așteptat să revină pe teren în jurul finalului lunii octombrie. Acesta ar putea face parte din lotul lui Elias Charalambous pentru derby-ul cu Rapid, care este programat pe data de 4 noiembrie.

Fundașul a revenit în Liga 1 după ce a petrecut ultimii 10 ani peste hotare, la formații importante din Europa. În cariera sa a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese. În momentul de față este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și