Închide meniul

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. De ce nu poate fi dat afară de Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 18:39

Reclamă
Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. De ce nu poate fi dat afară de Gigi Becali

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB

Colaj Vlad Chiricheș și Gigi Becali / Profimediaimages

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. Fundașul vicecampioanei a vrut să se asigure că nu poate fi dat afară de către Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 33 de ani nu a mai jucat pentru FCSB de la partida cu UTA Arad, pierdută de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-2. Acesta s-a accidentat în duelul de pe arena „Francisc von Neumann” și va mai lipsi cel puțin 3-4 săptămâni.

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. Înțelegerea nu poate fi ruptă în cazul unei accidentări

Potrivit unei clauze din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB, înțelegerea acestuia nu poate ruptă în cazul unei accidentări. Astfel, fundașul s-a asigurat că nu va fi dat afară de la vicecampioana României, dat fiind faptul că în ultima perioadă a avut mai multe probleme din cauza accidentărilor.

„Accidentarea în antrenamente sau în timpul meciurilor nu constituie un motiv întemeiat de încetare a contractului înainte de termen și nici un motiv pentru modificarea remunerației fotbalistului”, este una dintre clauzele din contractul lui Vlad Chiricheș, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro.

Din cauza accidentării suferite la Arad, Vlad Chiricheș este așteptat să revină pe teren în jurul finalului lunii octombrie. Acesta ar putea face parte din lotul lui Elias Charalambous pentru derby-ul cu Rapid, care este programat pe data de 4 noiembrie.

Reclamă

Fundașul a revenit în Liga 1 după ce a petrecut ultimii 10 ani peste hotare, la formații importante din Europa. În cariera sa a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese. În momentul de față este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali susține că regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, mai ales că fusese avertizat de apropiați de fragilitatea fizică a fundașului de 33 de ani.

Chiricheș are un salariu anual de 500.000 de euro, dar s-a accidentat după 7 meciuri și 518 minute disputate în tricoul liderului din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Becali speră să găsească o formulă prin care să se înțeleagă cu Chiricheș, jucătorul cu cel mai mare salariu de la FCSB, 40.000 de euro pe lună.

„Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și