Închide meniul

Ce jucători din Liga 1 ar transfera Adrian Mutu la Rapid: „Au experienţă, campionate câştigate!”

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 16:47

Reclamă
Ce jucători din Liga 1 ar transfera Adrian Mutu la Rapid: „Au experienţă, campionate câştigate!

Adrian Mutu a dezvăluit care sunt cei doi jucători pe care i-ar transfera la Rapid

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu a dezvăluit care sunt cei doi jucători din Liga 1 pe care i-ar transfera la Rapid. Tehnicianul giuleştenilor a declarat că Ciprian Deac şi Denis Alibec sunt doi fotbalişti cu experienţă, cu meciuri la echipa naţională, şi cu titluri câştigate în campionatul românesc, şi astfel ar putea aduce un plus echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac este unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj, fiind om de bază la succesul clujenilor din ultimii cinci ani, din Liga 1. De cealaltă parte, Denis Alibec evoluează la Farul de la startul sezonului, fiind revitalizat de Gică Hagi.

Ce jucători din Liga 1 ar transfera Adrian Mutu la Rapid

Adrian Mutu a dezvăluit că el a hotărât, alături de Victor Angelescu şi Daniel Niculae, ce jucători să aducă la Rapid. „Briliantul” a mai mărturisit că a încercat să mai aducă şi alţi jucători în pauza de iarnă, însă aceştia erau mult prea scumpi pentru a fi cumpăraţi.

De cealaltă parte, când a fost întrebat despre jucătorii din Liga 1 pe care i-ar aduce la Rapid, Mutu a răspuns fără a ezita. Ciprian Deac şi Denis Alibec sun cei doi fotbaliştii la care visează tehnicianul giuleştenilor.

„Transferurile care au fost făcute au fost decise de trei inși: eu, Victor și Nico. În iarnă nu am găsit jucători care să ne poată ajuta imediat. Cei pe care i-am găsit erau foarte scumpi sau netransferabili. Nu am vrut să facem transferuri doar de dragul de a face. Au venit Funsho și Ongenda.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că avem o echipă care e bună pentru obiectivul pe care l-am avut. Pe cine aș aduce acum la Rapid? I-aș aduce pe Deac și pe Alibec. Poate cei mai buni din Liga 1. Au experiență la echipa națională, campionate câștigate. Normal că îți dorești să faci o echipă cu jucători de excepție„, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

În prima rundă din play-off, Rapid se va confrunta cu CFR Cluj. După înjumătaţirea punctelor, giuleştenii sunt la şase puncte distanţă de trupa lui Dan Petrescu.

Adrian Mutu, răspuns elegant când a fost întrebat cine a fost mai bun dintre Dobrin şi Hagi

Adrian Mutu a oferit un răspuns răspuns elegant când a fost întrebat cine a fost mai bun dintre Dobrin şi Hagi. Actualul antrenor al Rapidului a spus că ambii au fost jucători imenşi, însă nu pot fi comparaţi pentru că au jucat în perioade diferite.

Reclamă

Răspunsul lui Adrian Mutu vine în contextul în care Dănuţ Lupu a spus că nu îl consideră pe Gică Hagi cel mai bun fotbalist român din istorie.

Ambii! Dacă ziceai înainte, ziceam toți trei. Nu putem compara Dobrin cu Hagi, pentru că fac parte din două ere diferite. Bineînțeles că au avut și lucruri pe care le-au făcut bine și nea’ Gicu Dobrin și Hagi. Și Mutu mai puțin.

Nu putem compara pe acești doi jucători, pentru că ar fi trebuit să fie contemporani, să fi jucat cât mai mult în aceeași perioadă. Fotbalul s-a schimbat de pe vremea lui Gicu, când s-a trecut la Gică Hagi și dacă ar fi s-o luăm din punctul ăsta de vedere, fotbalul pe vremea lui Hagi era mai greu.

Dar cum spuneam, asta trebuit lăsat la… Eu cred că amândoi au fost jucători imenși și nu pot fi comparați pentru că nu fac parte din aceeași perioadă. Probabil fotbalul a fost mai dur în perioada lui nea Gicu, pentru că se fluiera mai puțin, dar cu mai multă presiune și mai rapid pe vremea lui Gică Hagi”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și