Închide meniul

Ce l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Nu aş vrea să se mai întâmple! Şi aici sunt puţin dezamăgit!” Cei doi jucători care l-au încântat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 octombrie 2022, 23:42 / Actualizat: 18 octombrie 2022, 1:15

Reclamă
Ce l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Nu aş vrea să se mai întâmple! Şi aici sunt puţin dezamăgit! Cei doi jucători care l-au încântat

Dan Petrescu a avut două motive de nemulţumire după victoria cu Sepsi

Dan Petrescu a lăudat doi jucători după victoria cu Sepsi / Hepta

Ce l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în CFR Cluj – Sepsi 2-1. Dan Petrescu i-a criticat pe cei care au intrat pe teren în timpul partidei. Totuşi, antrenorul campioanei a avut şi doi jucători pe care i-a lăudat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă CFR Cluj a câştigat partida cu Sepsi, Dan Petrescu a avut şi motive de nemulţumire.

Ce l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în CFR Cluj – Sepsi 2-1

Orice victorie e importantă, această cu atât mai mult cu cât e împotriva lui Sepsi, o echipă bună. Singurul lucru care m-a nemulțumit a fost ultima fază, pe care am gestionat-o prost și era să luăm gol. Nu aş vrea să se mai întâmple asta. Suntem o echipă matură și trebuie să judecăm altfel asemenea faze. Pe Muhar l-am antrenat în Turcia. Știam ce jucător e.

Pe Boateng l-am văzut când am jucat cu Helsinki și l-am dorit. Sunt doi fotbaliști fantastici. Felicit echipa, mai ales că veneam după două meciuri cu intensitate mare contra celor de la Slavia.

Da, în prima parte am făcut pressing sus, chiar m-am mirat că am avut un ritm așa cum. Nu sunt foarte mulțumit de rezerve, care nu mi s-au părut la un nivel bun. E clar că o să folosim altă echipă în Cupă. O să trimit jucători care să ne câștige meciul„, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Sepsi 2-1, la digisport.ro.

Reclamă

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1. Antrenorul covăsnenilor nu înţelege de ce ardelenii nu au primit cartonaş roşu în repriza secundă.

„Eu nu înţeleg asta. Sunt deranjat un pic. Am luat gol de 1-1 când jucătorul a fost a afară. Arbitrii care erau la VAR nu cheamă arbitrul pentru că nu era henţ.

Nu există aşa ceva. Sunt dezamăgit. Noi am făcut un joc foarte bun şi a doua repriză ne-a condamnat. Am luat un gol când jucătorul era afară.

Reclamă 4 / 0/3

Eram în inferioritate numerică. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor, am jucat bine. Au jucat şi ei cu cea mai bună echipă. Nu spun că e viciere de rezultat. Nu înţeleg cum este VAR-ul în România. Nu poţi să nu chemi. Când loveşti cu cotul e roşu, nu e galben. E roşu! E roşu! E roşu!”, a răbufnit Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj – Sepsi 2-1. Victorie muncită pentru campioană

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Denis Ciobotariu (27), fost jucător al echipei clujene. Campioana a egalat până la pauză, prin fundaşul brazilian Yuri Matias (33), iar mijlocaşul croat Karlo Muhar (84) a marcat golul victoriei.

Venezueleanul Mario Rondon (ex-CFR) a ratat egalarea la ultima fază a meciului. O fază controversată s-a petrecut în min. 30, când Cephas Malele l-a lovit cu cotul pe Andres Dumitrescu la un duel, fundaşul echipei Sepsi OSK având nevoie de îngrijiri medicale după ce a sângerat, însă atacantul elveţian a primit doar cartonaş galben.

CFR e neînvinsă de şase etape, cinci victorii şi un egal. Sepsi OSK este la al doilea eşec consecutiv, după 0-1 cu Farul, la Sfântu Gheorghe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și