Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 2-1. Victorie muncită pentru campioană. Muhar, eroul echipei lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2022, 22:40 / Actualizat: 17 octombrie 2022, 23:54

CFR Cluj – Sepsi 2-1. Victorie muncită pentru campioană. Muhar, eroul echipei lui Dan Petrescu

Muhar a marcar în Rapid - CFR Cluj

Jucătorii de la CFR Cluj sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

  • CFR Cluj – Sepsi 2-1
  • Victorie muncită pentru campioana României

CFR Cluj – Sepsi 2-1. Campioana a obţinut o victorie muncită cu Sepsi şi continuă cursa de urmărire a luiderului Farul. CFR Cluj a revenit fantastic în partida cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Bergodi a deschis scorul prin Denis Ciobotariu şi a sperat că poate da o lovitură de proporţii pe terenul campioanei. CFR Cluj a reuşit să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Yuri şi Muhar.

Oaspeţii au deschis scorul prin Denis Ciobotariu (27), fost jucător al echipei clujene. Campioana a egalat până la pauză, prin fundaşul brazilian Yuri Matias (33), iar mijlocaşul croat Karlo Muhar (84) a marcat golul victoriei. Venezueleanul Mario Rondon (ex-CFR) a ratat egalarea la ultima fază a meciului.

Reclamă

O fază controversată s-a petrecut în min. 30, când Cephas Malele l-a lovit cu cotul pe Andres Dumitrescu la un duel, fundaşul echipei Sepsi OSK având nevoie de îngrijiri medicale după ce a sângerat, însă atacantul elveţian a primit doar cartonaş galben.

CFR e neînvinsă de şase etape, cinci victorii şi un egal. Sepsi OSK este la al doilea eşec consecutiv, după 0-1 cu Farul, la Sfântu Gheorghe.

Reclamă

CFR Cluj – Sepsi 2-1

Min. 90+3: FINAL DE MECI! CFR Cluj a câştigat partida cu Sepsi!

Min. 84: GOOOOL CFR Cluj! Muhar a marcat cu o lovitură de capă perfectă!

Min. 33: CFR Cluj – Sepsi 1-1. GOOOL! Yuri a egalat!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 28: CFR Cluj – Sepsi 0-1. GOOOL! Denis Ciobotariu a deschis scorul.

Min 11: Ocazie uriașă pentru Sepsi! Andres Dumitrescu a trimis cu capul în bară din câțiva metri.

Min. 1: A început meciul!

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, C. Deac – Yeboah, Malele, Petrila
Rezerve: R. Sava – Braun, Billong, Hoban, Cvek, Roger, Gîdea, Birligea, Janga
Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, D. Ciobotariu, Bălașa, A. Dumitrescu – M. Ștefănescu, N. Păun, C. Matei, Aganovic – R. Varga, Al. Tudorie
Rezerve: Began – R. Ispas, M. Tamas, J. Rodriguez, Bărbuț, I. Gheorghe, Achahbar, Safranko, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

Dan Petrescu se teme că CFR Cluj îşi va încheia hegemonia

Dan Petrescu se teme că CFR Cluj se va opri la cinci titluri la rând câştigate în Liga 1 şi că îşi va încheia hegemonia. „Burusucul” a vorbit despre şansele la titlu pe care le are echipa lui.

CFR Cluj este pe podium înainte să joace meciul din etapa a 14-a. Gruparea din Gruia primeşte în această seară vizita lui Sepsi. Cu o victorie, se apropie la opt puncte de liderul Farul. Jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu au şi două restanţe de disputat.

Reclamă

Programul încărcat al lui CFR Cluj îi dă mari bătăi de cap lui Petrescu. Acesta îşi face griji de ceea ce urmează pentru campioana României.

„Obiectivul meu a fost mereu să iau campionatul și să ajung în grupe. Am reușit în fiecare an să câștig campionatul și să duc echipa în grupe.

Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să discut altceva. Dacă ne vom califica în primăvara europeană, e un plus. Suntem în cărți, dar rezultatul lui Sivasspor nu ne ajută. Să luăm campionatul anul acesta e greu, că jucăm în continuare în Europa. Și mai e și Cupa.

Noi, de obicei, jucam un meci, pierdeam și aia era Cupa. Acum, trebuie să ajungem și acolo cât mai sus„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă