Închide meniul

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB: „M-am trezit într-o altă realitate!”. Reacţie vehementă

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 0:12

Reclamă
Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB: „M-am trezit într-o altă realitate!. Reacţie vehementă

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB. Fundaşul de 33 de ani a revenit în Liga 1 după 10 ani. El a fost titular

Vlad Chiricheş, în Oţelul - FCSB / Hepta

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB. Fundaşul de 33 de ani a revenit în Liga 1 după 10 ani. El a fost titular în victoria celor de la FCSB de la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous a câştigat cu 2-0 duelul cu Oţelul Galaţi. Pentru formaţia roş-albastră au marcat Octavian Popescu şi Andrea Compagno.

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB: „M-am trezit într-o altă realitate!”. Reacţie vehementă

După 10 ani în care a evoluat în Premier League şi Serie A, Vlad Chiricheş a revenit în Liga 1. Fundaşul de 33 de ani a fost titular în victoria roş-albaştrilor de la Galaţi.

Chiricheş, care a evoluat 63 de minute în meciul cu Oţelul, a declarat la finalul meciului de la Galaţi că trebuie să se reobişnuiască cu mentalitatea din fotbalul românesc.

De asemenea, fundaşul central a comentat şi faza din prima repriză, atunci când a fost aproape de un autogol la meciul de revenire în tricoul lui FSCB:

Reclamă

„E un teren dificil la Galaţi. Îmi aduc aminte din anii trecuţi, o echipă arţâgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine. Cum am spus, e un teren dificil. Personal, după două luni, cred că a fost bine. Au fost emoţii normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul acesta şi nu cred că au fost probleme.

Nu îmi dădeam autogol. Cred că am ajutat la faza aceea, a fost o respingere bună. Nu am avut emoţii că intra în poartă.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul – FCSB

Octavian Popescu a reuşit un gol de senzaţie în Oţelul – FCSB, meci din etapa a 3-a a Ligii 1. Într-un moment în care vicecampioana României suferea în joc, tânărul jucător a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă.

Andrei Cordea a avut o incursiune în flancul drept, a intrat în centru şi i-a pasat jucătorului de 20 de ani. Octavian Popescu nu a stat pe gânduri şi a şutat, cu latul, de la aproximativ 25 de metri. A trimis mingea spre vinclul porţii adverse!

Relu Stoian a plonjat şi a încercat să respingă mingea în corner, dar nu a mai putut interveni. A fost primul gol marcat de Octavian Popescu după două luni. Ultima dată îşi trecuse numele pe tabelă în meciul FCSB – Rapid, scor 1-5.

După ce mingea a intrat în poartă, Tavi Popescu s-a dus direct la banca de rezerve. L-a îmbrăţişat pe David Miculescu dar şi pe oamenii din staff-ul lui Elias Charalambous.

Golul a venit în cel mai bun moment pentru Octavian Popescu. Jucătorul pe care Gigi Becali spera să primească zeci de milioane de euro ajunsese rezervă la FCSB. Revenit în primul 11 după ce mai mulţi jucători au fost menajaţi, Popescu şi-a ajutat echipa să intre în avantaj la pauză.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și