Închide meniul

Ce le-a lipit Nicolae Dică jucătorilor pe pereții din vestiar: „Sper să-i fac să înțeleagă!”. „Dicanio”, în criză: „De multe ori dorm la bază!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 octombrie 2022, 15:27

Ce le-a lipit Nicolae Dică jucătorilor pe pereții din vestiar: „Sper să-i fac să înțeleagă!. „Dicanio, în criză: „De multe ori dorm la bază!

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Nicolae Dică le-a lipit clasamentul din Liga 1 jucătorilor săi de la FCSB, pe pereții din vestiar. Vicecampioana României traversează o perioadă teribilă pe ambele fronturi. Roș-albaștrii se află abia pe locul 13 campionat, iar în grupele Conference League sunt codași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită de Silkeborg joi seară, scor 0-5, iar Nicolae Dică a recunoscut că echipa trece printr-o criză. Antrenorul FCSB-ului a ajuns să doarmă la baza clubului din Berceni în încercarea de a găsi soluția care să revitalizeze jocul elevilor săi.

Ce le-a lipit Nicolae Dică jucătorilor pe pereții din vestiar

Mai mult, „Dicanio” a dezvăluit că lipește clasamentul din campionat pe pereții din vestiar după fiecare etapă, pentru ca jucătorii săi „să vadă și să realizeze unde suntem”.

Dică își dorește să îi trezească la realitate pe jucători și să își ia revanșa în fața lui Silkeborg, joi seară, pe Arena Națională.

„În general nu prea mă odihnesc. Dorm o oră, două, iar mă trezesc, iar dorm (…) Eu muncesc zi și noapte. Muncesc de dimineața de la 9 până noaptea, la 12-1. De multe ori dorm aici la bază. Analizez adversarul, urmăresc adversarul, pregătesc antrenamentele, fac ciclul săptămânal. Sunt lucruri pe care le facem. Nu voi da niciodată în jucători aici.

Reclamă

Obiectivul este să câștigăm următoarele jocuri pe care le avem în campionat, cu Petrolul și UTA, iar joi avem de luat o revanșă. Abia aștept meciul de joi.

Clasamentul este în vestiar, de când am venit. Le arăt și lor, să vadă și ei și să realizeze unde suntem. Sper să îi fac să înțeleagă că nu suntem unde trebuie”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Nicolae Dică a rupt tăcerea despre viitorul său la FCSB

Nicolae Dică a oferit răspunsul, după ce s-a zvonit că va demisiona de la FCSB, înaintea partidei cu Petrolul. Tehnicianul roş-albaştrilor a declarat că nu s-a gândit la plecare înaintea partidei cu Silkeborg, însă după meciul cu „Lupii galbeni” din campionat, totul este posibil.

Reclamă 4 / 0/3

Dică a mărturisit că a purtat discuţii cu patronul Gigi Becali, după umilinţa din Danemarca.

Totodată, antrenorul FCSB-ului a declarat că nu vede partida cu Petrolul ca fiind una decisivă, însă lasă de înţeles că orice se poate întâmpla, mai ales în cazul unui rezultat negativ.

„(N.r. dacă a vrut să demisioneze) Nu, cine a spus asta? Nici nu m-am gândit vreo secundă la treaba asta. Dacă mă gândeam să-mi dau demisia, mergeam cu prima echipă în Danemarca. Am avut discuții cu patronul, a încercat să mă încurajeze.

Ne-am făcut o părere despre jucătorii care au evoluat. Asta a fost decizia clubului, să plătească acei bani pentru anumiți jucători. Poate vor crește și se vor obține bani pe ei.

(n.r. dacă meciul cu Petrolul e decisiv pentru viitorul său la FCSB) Nu știu ce să zic, nu m-am gândit la treaba asta. E ușor să vorbești cu mine. În momentul în care cineva nu are încredere, vorbim și ne despărțim. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și