Închide meniul

Nicolae Dică a rupt tăcerea despre viitorul său la FCSB! Anunţul de ultimă oră, înaintea derby-ului cu Petrolul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 14:19

Nicolae Dică a rupt tăcerea despre viitorul său la FCSB! Anunţul de ultimă oră, înaintea derby-ului cu Petrolul

Nicolae Dică a făcut anunţul în privinţa viitorului său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a oferit răspunsul, după ce s-a zvonit că va demisiona de la FCSB, înaintea partidei cu Petrolul. Tehnicianul roş-albaştrilor a declarat că nu s-a gândit la plecare înaintea partidei cu Silkeborg, însă după meciul cu „Lupii galbeni” din campionat, totul este posibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită cu scorul de 5-0 în grupa de Conference League. Trupa lui Nicolae Dică se pregăteţe acum de un duel încins cu Petrolul, una dintre revelaţiile sezonului de Liga 1. Meciul de pe „Ilie Oană” va fi duminică, în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Nicolae Dică a oferit răspunsul, după ce s-a zvonit că va pleca de la FCSB

Nicolae Dică a clarificat zvonurile legate de plecarea sa de pe banca vicecampioanei României. Antrenorul a mărturisit că a purtat discuţii cu patronul Gigi Becali, după umilinţa din Danemarca.

Totodată, Dică a declarat că nu vede partida cu Petrolul ca fiind una decisivă, însă lasă de înţeles că orice se poate întâmpla, mai ales în cazul unui rezultat negativ.

„(n.r. dacă a vrut să demisioneze) Nu, cine a spus asta? Nici nu m-am gândit vreo secundă la treaba asta. Dacă mă gândeam să-mi dau demisia, mergeam cu prima echipă în Danemarca. Am avut discuții cu patronul, a încercat să mă încurajeze.

Reclamă

Ne-am făcut o părere despre jucătorii care au evoluat. Asta a fost decizia clubului, să plătească acei bani pentru anumiți jucători. Poate vor crește și se vor obține bani pe ei.

(n.r. dacă meciul cu Petrolul e decisiv pentru viitorul său la FCSB) Nu știu ce să zic, nu m-am gândit la treaba asta. E ușor să vorbești cu mine. În momentul în care cineva nu are încredere, vorbim și ne despărțim. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB. MM a recunoscut că Gigi Becali nu s-a hotărât încă ce va face cu „Mr. Nick”, în cazul unei înfrângeri în derby-ul cu Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Dică îl mai ține în post doar calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, performanță care i-a umplut conturile lui Gigi Becali. În campionat, roș-albaștrii au doar două victorii în 10 meciuri și sunt pe locul 13.

FCSB joacă duminică în deplasare la Petrolul, meci care ar putea să-i decidă soarta lui Nicolae Dică.

„Nu știu dacă Dică depinde de meciul cu Petrolul. Deocamdată, este antrenorul care a calificat echipa după cinci ani în cupele europene și a adus patru milioane în contul clubului. Noi avem 60 de puncte, în continuare, pentru care luptăm în campionat”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB a fost umilită de Silkeborg în etapa a treia din grupele Conference League, 0-5, după ce Gigi Becali a ordonat ca roș-albaștrii să joace cu rezervele.

Recomandări
  • Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și