Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacţie clară după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0: „E un rapidist adevărat!”

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 0:29

Reclamă
Cristiano Bergodi, reacţie clară după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0: „E un rapidist adevărat!

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Cristiano Bergodi a avut o reacţie clară, după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0. Tehnicianul giuleştenilor a apreciat faptul că „Şumi” a revenit alături de echipă, declarând despre acesta că este un rapidist convins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o categoric pe Dinamo, graţie duble lui Rrahmani şi a golurilor marcate de Claudiu Petrila şi Răzvan Oaidă. Giuleştenii au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga 1.

Cristiano Bergodi, reacţie după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0

Cristiano Bergodi a analizat derby-ul cu Dinamo şi a ajuns la concluzia că meciul a fost unul dificil, felicitându-şi jucătorii pentru faptul că au câştigat.

De asemenea, Bergodi a declarat că se aştepta la un meci greu cu Dinamo, însă echilibrul s-a rupt după ce Rrahmani a marcat primul gol, din penalty.

Bergodi a mai oferit declaraţii şi despre Cătălin Cîrjan, care a fost rezervă în duelul cu Dinamo. Tehnicianul italian a declarat că tânărul mijlocaş va primi şansa să evolueze şi în etapele viitoare.

Reclamă

„Un meci frumos, bine că am câștigat! Mă bucur pentru băieți, îi felicit pentru că au făcut un meci bun, dar dificil. Dinamo era foarte agresivă. Nu am riscat nimic, am rupt echilibrul prin acel penalty. Ne-an făcut mai ușor meciul după al doilea gol.

Am jucat bine, 4 goluri, am avut și ocazii foarte mari, e bine așa! Prin benzi am împins bine jocul, am recuperat și în zona centrală, am adus mingea în preajma careului. Când a făcut penalty Funsho s-a schimbat soarta jocului, a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A împins jocul bine.

Mă așteptam la un meci greu cu Dinamo, e Liga 1 până la urmă. Dar echilibrul s-a rupt după penalty și primul gol al lui Rrahmani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îl cunosc pe Funsho ca jucător, nu știu ce s-a schimbat la el. În acest an a înțeles bine noul stil. Toți jucătorii au fost buni, nu se poate spune că unul nu a jucat la potențial maxim.

Cîrjan este într-o perioadă în care trebuie să îl așteptăm. E prima dată la echipa de seniori. Va avea și el șansa de a juca. Dar am făcut un meci bun și fără el. Trebuie să arate pe teren. Vine momentul pentru fiecare fotbalist, avem și Cupa, care este foarte importantă.

Nu e adevărat că Junior Morais și Dragoș Grigore nu mai fac parte din planurile mele. E normal, cu un lot atât de mare, să nu joace uneori. Ei se antrenează foarte bine, alături de toți băieții. În momentul de față astea au fost alegerile, dar avem mult mai multe meciuri de jucat. În fotbal nu există doar 11 jucători, există un grup unit

Nu știu dacă va veni Ștefănescu. Este un jucător bun, a jucat bine și în Conference League. Am încredere în lotul disponibil

(N.r. despre Marius Şumudică) E un antrenor bun. E un rapidist adevărat, a fost lucrul acela cu două luni în urmă, nu am ce să spun despre asta. E un rapidist adevărat”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Rapid – Dinamo 4-0

Rapid a învins, pe teren propriu, scor 4-0, fornaţia Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Albion Rrahmani a reuşit o nouă dublă pentru giuleşteni.

Problemele nu au lipsit înaintea fluierului de start. A fost mai întâi bătaia dintre fanii rapidişti, pe care au încercat să o aplaneze câţiva jucători giuleşteni, cu Săpunaru în rol de mediator. A venit apoi şi momentul în care galeria dinamovistă a părăsit stadionul cu câteva minute înainte de începutul meciului, pentru că jandarmeria nu le-a permis să afişeze o coregrafie pregătită special pentru acest derby.

Reclamă

Pe teren, a fost un meci jucat cu îndârjire, prima repriză fiind dominată clar de gazde, care au şi înscris în minutul 35, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Amzăr la Funsho Bamgboye. A transformat Albion Rrahmani, care a deschis scorul.

Rapid şi-a majorat avantajul în repriza secundă, prin Răzvan Oaidă, în minutul 56, şi Claudiu Petrila, în minutul 61, iar Rrahmani a închis tabela în minutul 83, reuşind a doua dublă în două meciuri pentru Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și