Închide meniul
EXCLUSIV

Ce lovitură pentru Gigi Becali! Clubul cu care negocia s-a trezit cu „interzis” la transferuri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 14:53

Ce lovitură pentru Gigi Becali! Clubul cu care negocia s-a trezit cu „interzis la transferuri

Ce lovitură pentru Gigi Becali. Hermannstadt s-a trezit cu transferurile blocate

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Ce lovitură pentru Gigi Becali! Hermannstadt a primit o veste grea pe final de an şi s-a trezit cu transferurile blocate. Echipa care a urcat pe loc de play-off după victoriile cu Chindia şi Universitatea Craiova nu poate legitima niciun nou jucător. Sibienii îi dau astfel peste cap planurile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan (23 de ani) tocmai a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului. Gigi Becali s-a arătat dispus să achite 600.000 de euro pentru a-l aduce pe mijlocaşul ghanez de 23 de ani de la Hermannstadt. Îşi dorea totuşi să mai reducă, pe ultima sută de metri, pretenţiile financiere ale sibienilor.

Ce lovitură pentru Gigi Becali! Hermannstadt s-a trezit cu transferurile blocate

Finanţatorul liderului din Liga 1 a negociat cu şefii lui Hermannstadt, care îşi doreau doi jucători de la FCSB. Dorin Rotariu şi Cristi Ganea erau ceruţi, la „pachet”, astfel că suma transferului lui Alhassan ar fi scăzut.

Din informaţiile AS.ro, Hermannstadt are interdicţie la transferuri în acest moment. Prin urmare, nu are cum să semneze cu Rotariu şi Ganea, chiar dacă reuşesc să îi convingă pe jucători să plece de la FCSB.

Perioada de mercato se deschide pe 16 ianuarie şi se va închide pe 12 februarie. Hermanndtadt are mai bine de o lună la dispoziţie să îşi rezolve problemele şi să poată să îi găsească înlocuitor lui Baba Alhassan.

Reclamă

Dacă Alhassan va semna cu FCSB, Hermannstadt va păstra şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

M-am înțeles cu Baba Alhassan, da. El acum face vizita medicală. Sunt bucuros pentru că este un fotbalist care mie mi-a plăcut și care cu siguranță ne va ajuta.

Nu știu dacă vom schimba sau nu sistemul de joc, asta e treaba lor. Eu nu mă opresc aici. O să mai iau un fundaș dreapta și un atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Alhassan va încasa 10.000 de euro, m-am înțeles cu el imediat. Se vede că vrea să facă un pas înainte în cariera lui”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu, doriţi „la pachet”

Dorin Rotariu a fost transferat de FCSB în luna octombrie, şi după doar cinci meciuri bifate în Liga 1, Gigi Becali a decis să renunţe la serviciile atacantului de 28 de ani.

Gigi Becali a transmis că este dispus să renunţe atât la Dorin Rotariu, cât şi la Eduard Radaslavescu, ambii fiind doriţi de către aceeaşi echipă, Hermannstadt. De asemenea, patronul de la FCSB a mai transmis faptul că şi pe Cristi Ganea l-a propus la formaţia din Sibiu.

Jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea. Pe Crețu s-ar putea să-l țin, să-i prelungesc.

Pe Radaslavescu îl vor. Când ești idiot în viață, trebuie să plătești. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și