Închide meniul

Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 13:59

Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj

Dan Petrescu țintește să aducă la CFR Cluj un jucător trecut pe la Manchester City

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament al CFR-ului / Hepta

  • Ce lovitură pregătește Dan Petrescu
  • Un jucător care și-a încheiat contractul cu Manchester City este așteptat în Gruia

Thomas Agyepong s-a despărțit în această vară de Manchester City, și este aproape de a veni sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Jucătorul poate evolua pe postul de extremă dreapta, cât și stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a despărțit în această săptămână de Adrian Păun, mijlocașul care a bifat peste 200 de meciuri pentru clujeni. Acesta a fost împrumutat de Hapoel Beer Sheva, pentru un sezon.

Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj

Thomas Agyepong a fost sub contract cu Manchester City din 2015 și până în vara trecută. Mijlocașul a fost împrumutat constant, la echipe precum Twente, Hibernian, ultima dată la Lommel, echipa din Liga a 2-a din Belgia.

Reclamă

Pentru trupa lui Pep Guardiola, Agyepong nu a bifat niciun minut, iar contractul său a expirat în această vară, odată cu împrumutul la Lommen.

Conform presei din Ghana, țara natală a jucătorului, acesta este aproape de a semna cu CFR Cluj, campioana României.

Reclamă

În sezonul trecut, Agyepong a bifat 13 meciuri în Liga a 2-a din Belgia, fără să marcheze vreun gol, și fără să contribuie cu pasă decisivă la vreo reușită a coechipierilor săi.

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun, dar şi a altor jucători. Dan Petrescu spune că nu el decide cine vine şi pleacă de la echipă. Mai mult, Petrescu a aruncat întreaga responsabilitate pe conducerea clubului, în frunte cu Neluţu Varga.

Dan Petrescu a spus că nu a fost de acord cu plecările lui Dzugandzic, Betancor şi Adrian Păun, însă nu s-a putut opune dorinţei jucătorilor şi a conducerii.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie. Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta voi fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dzugandzic. CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumarat nu am vcrut să plece. Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dzugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu. Nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Am încheiat subiectul. Altă întrebare„, a spus Dan Petrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern