Închide meniul

Ce mesaj special a transmis Jayson Papeau pentru Dan Şucu şi Rapid. „Magicianul” lui Adrian Mutu se recuperează după operaţie

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 16:55

Reclamă
Ce mesaj special a transmis Jayson Papeau pentru Dan Şucu şi Rapid. „Magicianul lui Adrian Mutu se recuperează după operaţie

Jayson Papeau, mesaj special după operaţie

Jayson Papeau, după operaţie/ Instagram Jayson Papeau

Jayson Papeau, atacantul de la Rapid, a transmis un mesaj special după operaţia suferită joi. Francezul a mulţumit întregii suflări giuleştene pentru că i-a fost alături în această perioadă dificilă a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jayson Papeau va lipsi timp de trei luni de la Rapid. Adrian Mutu nu se va putea baza astfel pe un jucător care a devenit de bază în echipa sa.

Ce mesaj special a transmis Jayson Papeau. Atacantul de la Rapid se recuperează după operaţie

Jayson Papeau a fost externat din spital, după operaţia suferită în urmă cu câteva zile. Atacantul i-a transmis mulţumiri speciale lui Dan Şucu, pentru că i-a fost alături, şi l-a îndrumat către un medic bun.

„Înapoi acasă ! Operația a fost un succes!

În primul rând, vreau să îi mulțumesc lui Mister Șucu pentru tot ce a făcut pentru mine, mai ales că m-a îndreptat cptre cei mai buni specialiști.

Reclamă

Mulțumesc Dr. Georgeanu, care a avut grijă de mine, este un om foarte amabil.

Mulțumesc lui @fcrapid1923oficial și tuturor colegilor pentru că sunt alături de mine.

În sfârșit, un Mulțumesc pentru toți fanii Rapidului. Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul extraordinar și pentru toate mesajele primite”, a fost mesajul transmis de Jayson Papeau, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Procesul de recuperare al lui Jayson Papeau va dura peste 2 luni şi jumătate, şi este de aşteptat că francezul să nu mai evolueze în acest an.

Rapid a anunțat cât va lipsi Jayson Papeau, după accidentarea gravă din meciul cu Botoșani

Rapid a anunțat cât va lipsi Jayson Papeau, după accidentarea gravă din meciul cu Botoșani, scor 1-1, din etapa precedentă a Ligii 1. „Magicianul” din Giulești va fi operat, după ce a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la gleznă.

Jayson Papeau a ieşit pe targă în minutul 22 al partidei cu moldovenii, după ce a fost faultat dur de Antoni Ivanov, cu o intrare din spate. Atacantul de bandă francez, în vârstă de 26 de ani, a efectuat un RMN în cursul zilei de marți, iar mâine va suferi o intervenție chirurgicală.

„În urma accidentării suferite în meciul cu FC Botoșani, Jayson Papeau va fi operat mâine, urmând să lipsească aproximativ 3 luni.

Jucătorul nostru a făcut luni o ecografie și marți un RMN, rezultatele semnalând o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la gleznă.

Suntem alături de tine, Jay, și te așteptăm mai puternic pe teren!”, a anunțat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Jayson Papeau a bifat 13 apariții în tricoul Rapidului, după transferul din această vară, reușind să marcheze un gol, în Cupa României.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și