Închide meniul

Ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj! Anunţul şefilor clujenilor: „Aşa ar arăta un sezon reuşit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 10:20 / Actualizat: 2 februarie 2024, 15:32

Ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj! Anunţul şefilor clujenilor: „Aşa ar arăta un sezon reuşit!

Ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj. Cristi Balaj a făcut anunţul şi a declarat că antrenorul are sarcina de a duce echipa în grupele unei competiţii europene, la începutul sezonului viitor. Acesta a transmis că Champions League este o competiţie pe care clujenii nu o merită, în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a preluat-o pe CFR Cluj, după ce Andrea Mandorlini a fost demis. „Briliantul” a debutat deja pe banca clujenilor, în victoria cu Voluntari, scor 4-1.

Ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj

Cristi Balaj a declarat că un sezon reuşite pentru CFR Cluj ar echivala cu calificarea în grupele Europa League. Acest fapt va fi posibil dacă clujenii ar câştiga Cupa României, deoarece câştigătoarea acestei competiţii se va califica în preliminariile Europa League.

De asemenea, Balaj a mai subliniat că o echipă din campionatul românesc nu are şanse să evolueze în grupele Champions League.

„Sezon reușit ar fi dacă am intra în grupele unei competiții europene. Ideal ar fi Europa League. Champions League dacă ne imaginăm că avem capacitatea, puterea ca o echipă din campionatul românesc să intre în grupele Champions League ar fi ideal o mare realizare pentru fotbalul românesc, dar în acest moment consider că nu merităm”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă

CFR Cluj este calificată în sferturile Cupei României. Clujenii se vor duela, în această faă a competiţiei, cu Corvinul Hunedoara, meciul urmând să se desfăşoare în luna aprilie.

În campionat, CFR Cluj ocupă locul secund, cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid, şi la distanţă de 11 puncte faţă de primul loc, ocupat de FCSB.

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj. „Briliantul” i-a cerut un fundaş lui Neluţu Varga, iar patronul ardelenilor a semnat cu Aly Abeid. Fundaşul stânga intrase în ultimele şase luni de contract la UTA şi a putut parafa înţelegerea fără să aibă nevoie de acceptul lui Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul din Mauritania este jucător de bază la UTA. În vârstă de 26 de ani, Abeid a evoluat în 18 meciuri din acest sezon şi a avut prestaţii extrem de apreciate. A mai jucat în trecut pentru Levante şi Valenciennes.

Potrivit fanatik.ro, Aly Abeid a semnat deja contractul cu CFR Cluj şi mai există un singur semn de întrebare. Mutu îl vrea încă de acum la echipă, pentru a avea cât mai multe „arme” în lupta cu FCSB la titlu. Pe Abeid îl vede capabil să îi blocheze pe Florinel Coman și Darius Olaru.

Neluţu Varga face eforturi pentru a-l convinge pe Mircea Rednic. Este dispus să ofere 100.000 de euro sau un jucător la schimb. Rămâne de văzut dacă „Puriul” şi concucătorii clubului vor accepta propunerea.

CFR Cluj a mai oficializat cinci transferuri în această iarnă. Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Peter Mamic, Kader Keita și Peter Michael sunt jucătorii care au venit în Gruia. Aly Abeid i-ar putea face concurenţă pe postul de fundaş stânga lui Mario Camora şi lui Peter Mamic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și