Închide meniul

Ce obiective și-a propus Syiabonga Ngezana la FCSB: „Am venit aici să fac istorie”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 22:07

Reclamă
Ce obiective și-a propus Syiabonga Ngezana la FCSB: Am venit aici să fac istorie”

Ce obiective și-a propus Syiabonga Ngezana la FCSB

Syiabonga Ngezana, în timpul unui antrenament la FCSB / Profimediaimages

Ce obiective și-a propus Syiabonga Ngezana la FCSB. Fundașul sud-african a vorbit despre viitorul său la vicecampioana României, dar și despre lucrurile pe care dorește să le realizeze în tricoul „roș-albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Syiabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această perioadă de mercato, după ce Gigi Becali l-a cumpărat pe fundaș de la Kaizer Chiefs. Pentru serviciile sale, latifundiarul din Pipera a scos din buzunar suma de 600.000 de euro.

Ce obiective și-a propus Syiabonga Ngezana la FCSB. Ce a spus despre perioada de acomodare

Fundașul sud-african din lotul lui Elias Charalambous a vorbit despre obiectivele pe care și le-a propus la FCSB. Syiabonga Ngezana a declarat faptul că dorește să câștige cât mai multe trofee alături de formația patronată de Gigi Becali și să intre în istoria clubului.

„Vreau cat mai multe trofee! Am venit aici sa fac istorie”, a spus fundașul, potrivit sport.ro.

De asemenea, Ngezana a vorbit și despre perioada de acomodare. Sud-africanul a așteptat timp de 8 etape să debuteze în tricoul vicecampioanei. Totuși, acesta este de părere că așteptarea i-a prins bine și că a fost nevoie să fie pregătit mental înainte să joace primul meci pentru echipa „roș-albastră”.

Reclamă

„Cred în răbdare. Să faci lucruri bune trebuie să aștepți. Mi-am așteptat șansa. A fost nevoie să fiu pregătit mental. Vreau să câștig cât mai multe (n.r. – trofee). Sunt aici să fac istorie cu echipa, ăsta e visul meu”, a mai spus fundașul vicecampioanei, pentru sursa citată anterior.

Syiabonga Ngezana a jucat rugby în copilărie. Cu cine va ține la duelul dintre Africa de Sud și România

Ngezana a dezvăluit și faptul că a jucat rugby, atunci când era copil. Totuși, acesta a ținut să menționeze faptul că a practicat sportul doar din plăcere și că nu s-a gândit niciodată să ajungă un jucător profesionist.

De asemenea, acesta a menționat și ce jucător de la FCSB s-ar potrivi în acest sport, dar a dezvăluit și pe cine va susține în duelul dintre Africa de Sud și România, de la Campionatul Mondial de Rugby.

Reclamă 4 / 0/3

„Am încercat să joc doar de plăcere, pentru că îmi place să alerg, îmi plăcea să iau balonul să alerg cu el. Trebuie să ai forță, să fii tehnic. Se joacă rugby în orașele populate de albi, aș spune orașele bogate.

Da, voi ține cu Africa de Sud, bineînțeles. Ar fi Chiricheș (n.r. – un coleg care ar putea să practice rugbyul) dacă aș alege un jucător pentru fizicul lui”, a mai spus jucătorul vicecampioanei.

Syiabonga Ngezana a debutat în tricoul vicecampioanei la meciul cu UTA Arad, pierdut de către „roș-albaștri” cu scorul de 1-2. În cadrul acelei partide a jucat pentru 13 minute. De asemenea, Elias Charalambous la utilizat și la meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de către FCSB cu scorul de 3-0. În cadrul acelei partide, Syiabonga Ngezana a fost integralist.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și