Închide meniul

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial! Fundaşul sud-african l-a înlocuit pe Vlad Chiricheş

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 23:19

Reclamă
Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial! Fundaşul sud-african l-a înlocuit pe Vlad Chiricheş

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial!

Momentul în care Ngezana a fost introdus în teren / AntenaSport

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial! În minutul 77 fundaşul sud-african l-a înlocuit pe Vlad Chiricheş, după o accidentare a apărătorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş este în pericol să piardă dubla naţionalei cu Israel şi Kosovo după accidentarea suferită cu UTA.

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial!

Siyabonga Ngezana a fost achiziţionat de Gigi Becali de la formaţia sud-africană Kaizer Chiefs pentru suma de 600.000 de euro.

Ngezana este cotat de site-ul transfermarkt.com la 750.000 de euro. Ngezana ar fi trebuit să debuteze la roş-albaştri la meciul cu Poli Iaşi, dar Gigi Becali a explicat că moldovenii au marcat în finalul partidei, iar introducerea în teren a fundaşului sud-african a fost amânată.

Ngezana a jucat pentru FCSB în meciul amical cu PAOK şi a greşit flagrant la golul marcat de echipa elenă. FCSB a încheiat la egalitate atunci amicalul cu PAOK, scor 1-1.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana: „Când o să intre nu va mai fi scos de nimeni”

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana. Fundaşul sud-african de 25 de ani nu a jucat încă niciun minut într-un meci oficial al FCSB.

Patronul FCSB declara că Ngezana va evolua cu Poli Iaşi, dar sud-africanul nu a fost introdus în teren. Becali a explicat acum de ce.

Despre Ngezana mi-a zis Vulturar (n.r. – Florin Vulturar). A zis că e bun, că e nu știu cum, și mai e și ortodox. «Bine, bă, dacă e și ortodox hai să i-l dau lui MM».

Reclamă 4 / 0/3

Iar MM mi-a zis: «Băi, Gigi, nu îmi vine să cred că un jucător atât de bun a rămas acolo până la ora asta. Băi, e foarte bun, dar trebuie să îl mai văd» L-a mai văzut și a zis: «Băi, Gigi, e un jucător foarte bun!» Bine, bă, dacă a zis MM, l-am luat. Și eu cred că e foarte bun, altfel nu îmi spunea MM să-l iau.

Eu cred foarte mult în el. Nu am vrut să riscăm până acum. E un jucător bun, dar nu era antrenat. Cu Iașiul (n.r. – FCSB – Poli Iași 2-1), de exemplu, dacă rămânea 2-0 în minutul 70, intra. Dar nu a mai putut intra, că s-a făcut 2-1.

El când o să intre în echipă nu va mai putea fi scos de nimeni. Dar e foarte greu, că și Dawa joacă bine, la fel și Chiricheș, care, deși a greșit foarte mult, mie îmi place. Chiricheș va mai crește.

Asta e cu Ngezana. Nu am dat două milioane pe el, am dat 600.000 euro”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB, dezvăluit de sud-africani: „A fost găsit inapt şi incapabil!”

S-a aflat care ar fi adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB. A fost dezvăluit chiar de jurnaliştii sud-africani, care urmăresc cu atenţie tot ce se întâmplă cu fundaşul central în vârstă de 25 de ani.

Ngezana a fost prezentat oficial la începutul lunii trecute, dar încă nu a debutat oficial la vicecampioana României. Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Kaizer Chiefs şi era convins că a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Fostul fundaș al echipei Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, nu a debutat încă în fotbalul din Europa, dar se apropie din ce în ce mai mult de acest lucru. Între timp, Ngezana a fost pe bancă la ultimele două meciuri ale clubului său și se așteaptă să joace în curând.

Reclamă

De când a ajuns în România, Ngezana a petrecut toată luna iulie și începutul lunii august pe margine, după ce a fost găsit inapt și incapabil să facă față nivelului superior de pregătire de la FCSB”, au scris cei de la thesouthafrican.com, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și