Închide meniul

Ce primă le pregăteşte Gigi Becali jucătorilor de FCSB! Fotbaliştii care pot încasa cel mai mult

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 16:36

Reclamă
Ce primă le pregăteşte Gigi Becali jucătorilor de FCSB! Fotbaliştii care pot încasa cel mai mult

Ce primă le pregăteşte Gigi Becali jucătorilor de FCSB

Gigi Becali, la o conferință de presă de la palatul din Aleea Alexandru / Hepta

S-a aflat ce primă le pregăteşte Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, în cazul în care echipa se va califica în grupele competiţiilor europene. Patronul roş-albaştrilor a declarat că fotbaliştii lui Elias Charalambous îşi vor mări considerabil conturile, în cazul unor performanţe europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 26 de puncte, acumulate după 11 runde disputate. În acest sezon, roş-albaştrii nu evoluează în nicio competiţie europeană, după ce a fost eliminaţi de Nordsjaelland în turul trei preliminar din Conference League.

Ce primă le pregăteşte Gigi Becali jucătorilor de FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că jucătorii de la FCSB nu vor primi nicio primă, în cazul în care vor deveni campioni, la finalul acestui sezon. Vor fi însă răsplătiţi dacă vor califica echipa în grupele competiţiilor europene.

Pentru o eventuală calificare în Conference League, acolo unde au evoluat şi în sezonul trecut, jucătorii de la FCSB pot încasa 30.000 de euro. Suma se va mări cu 20.000 de euro pentru Europa League, iar pentru Champions League, prima va fi de nu mai puţin de 100.000 de euro.

Pe lângă această sumă, Florinel Coman şi Vlad Chiricheş, vedetele echipei, vor mai primi 300.000 de euro primă, pentru o eventuală calificare în grupele Champions League.

Reclamă

„Jucătorii nu au niciun ban la câştigarea titlului. La cupele europene au 100.000 de euro pentru Champions League, 50.000 de euro pentru Europa League şi 30.000 de euro pentru Conference League.

Vlad Chiricheş şi Florinel Coman au primă 300.000 de euro dacă prindem Champions League. Trebuie să îi dai lui Florinel Coman o încurajare, un plus. Dacă el n-a plecat, îi vede pe ceilalţi”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a promis o primă uriaşă în cazul în care FCSB va câştiga titlul şi va obţine calificarea în Champions League. Mai mult, l-a asigurat că nu va ordona niciodată să fie schimbat în timpul meciurilor. „Mbappe” Coman este singurul care decide când să părăsească terenul.

„I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și