Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman. Cum l-a convins să rămână la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 13:34

Reclamă
Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman. Cum l-a convins să rămână la FCSB

Gigi Becali îl compară pe Coman cu Messi după derby-ul cu Dinamo. Becali l-a comparat cu Messi după golul reuşit din derby

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro şi a anunţat, înainte de startul sezonului, că vrea săplece. Nu a dus lipsă de oferte dar, în cele din urmă, a rămas la FCSB.

Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman

Gigi Becali i-a promis o primă uriaşă în cazul în care FCSB va câştiga titlul şi va obţine calificarea în Champions League. Mai mult, l-a asigurat că nu va ordona niciodată să fie schimbat în timpul meciurilor. „Mbappe” Coman este singurul care decide când să părăsească terenul.

I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Florinel Coman este al doilea cel mai bun marcator al echipei în acest sezon. În 9 meciuri a înscris 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

Florinel Coman, gata să o facă pe FCSB campioană: „Sincer, astrele par aliniate!”

Florinel Coman este gata să o facă pe FCSB campioană după o pauză de 9 ani. Starul roş-albaştrilor reacţie categorică la finalul meciului Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 9-a a Ligii 1.

Sincer, astrele par aliniate, dar trebuie să rămânem concentrați, atunci când jucăm cu echipa campioană sau cu echipă de pe ultimele locuri trebuie să ne facem același joc”, a declarat Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider în Liga 1. Are 25 de puncte înaintea confruntării cu Universitatea Cluj care va fi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali e bântuit de coşmarul din sezonul trecut

Gigi Becali e bântuit de coşmarul din sezonul trecut. Patronul de la FCSB nu a uitat arbitrajul din sezonul trecut al lui Horaţiu Feşnic, din derby-ul din Giuleşti pe care echipa lui Charalambous l-a pierdut la limită, scor 0-1.

Cei de la FCSB au criticat dur arbitrajul lui Feşnic şi au acuzat că nu a arătat două cartonaşe roşii celor de la Rapid în prima repriză a derby-ului. Becali e de părere că, din cauza acelui meci, FCSB a pierdut titlul.

Dacă Feșnic nu arbitra așa, noi eram campioni. Și poate și în Liga Campionilor. Poate aveam 20-30 de milioane de euro în plus. Mi-a scos acești bani din buzunar. Doar noi avem tăria să ne ducem în Liga Campionilor.

Atunci eu spun ce văd. Nu văd doar eu, ce vede toată lumea. Am avut campionate pierdute. Am pierdut mulți bani. Noi clar în Europa League tot mergeam. Luam 15-20 de milioane de euro pentru Europa League”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și