Închide meniul

Ce primă vor primi jucătorii de la Dinamo, pentru o victorie cu Universitatea Craiova! Suma este de-a dreptul surprinzătoare

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 18:14

Reclamă
Ce primă vor primi jucătorii de la Dinamo, pentru o victorie cu Universitatea Craiova! Suma este de-a dreptul surprinzătoare

Ce primă vor primi jucătorii de la Dinamo, pentru o victorie cu Universitatea Craiova!

Dinamo  / Profimedia

Iată ce primă vor primi jucătorii de la Dinamo, pentru o victorie cu Universitatea Craiova! Conducerea echipei pregătite de Zeljko Kopic a „pus pe masă” o sumă surprinzătoare, pentru a-i motiva pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Dinamo și Universitatea Craivoa este programat sâmbătă, de la ora 22:00. Partida de pe arena „Arcul de Triumf” contează pentru etapa a 7-a din Liga 1 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce primă vor primi jucătorii de la Dinamo, pentru o victorie cu Universitatea Craiova!

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, conducerea lui Dinamo a „pus pe masă” o primă de 900 de euro, per jucător, pentru elevii lui Zeljko Kopic.

Suma este, cu adevărat, surprinzătoare, având în vedere că și în fotbalul românesc au existat cazul în care s-au acordat prime în valoare de mii de euro.

Șefii lui Dinamo au încercat să îi motiveze pe jucători, care pot ajunge pe podiumul Ligii 1, în cazul în care se vor impune în fața actualului lider.

Reclamă
Reclamă

După 6 meciuri, echipa lui Zeljko Kopic a adunat 2 victorii, 3 remize și o înfrângere. Astfel, Dinamo are 9 puncte, cu 5 mai puțin față de oltenii lui Costel Gâlcă.

Zeljko Kopic, mesaj ferm înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova

Zeljko Kopic a transmis un mesaj ferm, înaintea derby-ului lui Dinamo cu Universitatea Craiova. După remiza cu Rapid, antrenorul croat a declarat că oltenii sunt mai buni decât rivalii giuleşteni, în acest moment al campionatului.

„Este al doilea derby pentru noi în şapte zile, după meciul cu Rapid. Întâlnim o echipă puternică, aflată în acest moment pe primul loc în clasament în Superliga. Îi respectăm, au jucători cu mare calitate, dar jucăm în faţa propriilor suporteri, trebuie să fim mental foarte puternici, să practicăm un fotbal bun şi să ne luptăm pentru cele trei puncte. Eu i-am analizat foarte bine, au individualităţi în echipă, e o echipă de calitate, au un antrenor de calitate, cu experienţă. Nu este surprinzător că au un parcurs bun în acest sezon.

Reclamă

Comparativ cu Rapid cred că Universitatea Craiova este mai bună, joacă un fotbal mai bun în acest moment. Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să jucăm cel mai bun fotbal al nostru şi vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Kopic.

Tehnicianul croat consideră că în Liga 1 pot apărea oricând surprize: „În această competiție pot apărea întotdeauna surprize, toată lumea luptă. Va fi un meci de luptă, cu un adversar puternic. Va fi un test bun pentru noi, sper ca toată lumea care va fi mâine pe stadion să se bucure de un fotbal frumos”.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

LIVE SCOREParma – AC Milan 1-0. Dennis Man a dat lovitura încă din minutul 2! Mihăilă a lovit bara!

20:14

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30

19:58

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

19:46

Dennis Man, debut fabulos în actualul sezon de Serie A! A marcat magnific cu Milan și a ajuns la două goluri în două meciuri!

19:29

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB

19:18

Alexandru Cicâldău semnează cu Westerlo! Anunțul făcut în presa din Turcia: „Echipa e gata să plătească!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și