Închide meniul

Ce prime le-a promis Mihai Rotaru jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf, pentru o victorie în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 12:15

Reclamă
Ce prime le-a promis Mihai Rotaru jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf, pentru o victorie în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova se luptă pentru titlu în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ce prime a promis Mihai Rotaru pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB e întrebarea de pe chipurile suporterilor olteni. Patronul din Bănie vrea să-i motiveze pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru vrea neapărat o victorie în derby-ul cu FCSB. Potrivit gsp.ro, patronul Universității Craiova a promis prime de două ori mai mari decât cele stipulate în contractele jucătorilor lui Reghecampf.

Ce prime a promis Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – FCSB

Imediat după meciul cu FCSB, Universitatea Craiova va juca returul din semifinalele Cupei României, cu Sepsi. Oltenii au de răsturnat înfrângerea cu 1-2 din tur. Rotaru a anunțat că Reghecampf nu odihni echipa cu FCSB pentru returul din Cupă.

„La titlu nu avem șanse, însă ne dorim locul 2. Nu putem să renunțăm la locul secund pentru o posibilă finală și un posibil trofeu în Cupa României. Nu se pune problema să menajăm pe nimeni cu FCSB. Apoi, urmează returul semifinalei cu Sepsi și abia în urma acelui joc vom face strategia pentru ultima săptămână a sezonului”, a spus Mihai Rotaru, potrivit gsp.ro.

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

Reclamă

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni Vezi toate știrile
Citește și