Închide meniul

Ce răspuns i-a dat Dan Petrescu lui Neluțu Varga, când i s-a propus prelungirea contractului: „Toată lumea știe ce pot face dacă mi se dă mână liberă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 15:27

Ce răspuns i-a dat Dan Petrescu lui Neluțu Varga, când i s-a propus prelungirea contractului: „Toată lumea știe ce pot face dacă mi se dă mână liberă

Dan Petrescu, vehement despre fanii de la FCSB

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu a recunoscut că Neluțu Varga i-a propus prelungirea contractului pe care îl are cu CFR Cluj. Înțelegerea „Bursucului” mai este valabilă un an și jumătate, dar patronul campioanei României vrea să îi „betoneze” contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga vrea să îl mai țină cinci ani pe Dan Petrescu pe banca grupării din Gruia. Antrenorul CFR-ului așteaptă să vadă actele, dar și-a dat acordul de principiu.

Ce răspuns i-a dat Dan Petrescu lui Neluțu Varga, când i s-a propus prelungirea contractului cu CFR Cluj

Dan Petrescu anunță că ar putea fi tentat să plece de la CFR Cluj numai de o echipă din Anglia.

M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus așa ceva (n.r. prelungirea contractului), dar nu am discutat nimic. A fost o propunere. Eu am zis ok, când e ceva real și când într-adevăr se vede oferta sau contractul, veți afla. Eu am spus că sunt de acord, dacă el vrea acest lucru. Dar mai multe nu am ajuns, poate așteaptă să se termine aceste trei meciuri, sau vacanța. Nu știu.

Eu mereu am fost de acord, dar au fost alte probleme. Nu a fost problema mea. La un club trebuie să știi să treci și peste momentele grele, să fii unit și când sunt momente grele, nu numai în momentele bune. Nu am de ce să plec de aici, mă simt excelent, am tot ce îmi trebuie. În continuare sper să fac rezultate, e clar că numai rezultatele mă vor menține. În momentul când e un proiect mai lung, ar trebui să fie și răbdare mai multă. Toată lumea știe ce pot face eu dacă mi se dă o mână liberă.

Reclamă

(Reporter: Chiar dacă sună telefonul din afară?) Am mai zis-o mereu. Sunt echipe din Anglia, dacă vin vreodată, asta nu o să fie o problemă să ne înțelegem. Dar în rest, în altă parte, nu cred că are rost să plec. Eu mai am un an și jumătate de contract, cred că e ok. Dacă e 5 sau un an și jumătate, nu mai contează.

La fotbal dacă pierzi un meci, se uită tot. Nu-ți mai dă nimeni 5 ani sau 7 ani, nu mai vrea să te vadă. Cel mai clar e la Mondial. Toți care pierd își dau demisia. Dar înainte puțini au anunțat acest lucru. În fotbal nimeni nu mai are răbdare„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Fostul jucător al lui Chelsea e sigur că numai rezultatele îl pot ține la CFR Cluj. A dat exemplu demisiile în lanț ale selecționerilor care au fost prezenți la CM 2022. Ultimul care a rămas fără contract este Louis van Gaal.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Southgate pierde acum, o să fie și el sub presiune. Toată lumea l-a lăudat la Mondialul ăsta, dar și el trebuie să meargă în semifinale. La fel și Deschamps, dacă pierde nu cred că va rămâne„, a spus Petrescu înaintea confruntării Anglia – Franța, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj. Fostul internaţional român ar putea să se alăture conducerii campioanei.

Dani Coman a confirmat că negociază de mai multe luni cu CFR Cluj. Acesta are şi o relaţie de prietenie cu Neluţu Varga, patronul campioanei.

Există discuții cu CFR Cluj de vreo jumătate de an. Chiar săptămâna trecută am avut o discuție cu Neluțu Varga, suntem prieteni, ne respectăm. Cred că împreună cu el și cu ceilalți din conducerea administrativă putem face lucruri pozitive. Ce va fi, vom vedea din ianuarie.

Până în ianuarie stau să mă bucur de familie, de sărbători. Am timp și pentru fotbal, nu întotdeauna fotbalul este cel mai important. Așa cum spuneam că pot lucra cu Daniel Niculae, pot lucra cu Cristi Balaj și cu oricine”, a spus Dani Coman la fanatik.ro.

Recomandări
  • Dan Petrescu poate semna un nou contract cu CFR Cluj
  • Propunerea pe care i-a făcut-o Neluțu Varga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și