Închide meniul

CM 2022 | Louis van Gaal nu va mai fi selecționerul Olandei: „Când mă uit în urmă, văd lucruri bune”. Cine îl va înlocui

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 10:52

CM 2022 | Louis van Gaal nu va mai fi selecționerul Olandei: „Când mă uit în urmă, văd lucruri bune. Cine îl va înlocui

Louis van Gaal a anunțat că nu va mai fi selecționerul Olandei

Louis van Gaal a confirmat că nu o va mai antrena pe Olanda, după eliminarea de la CM 2022 / Profimediaimages

Louis van Gaal nu va mai fi selecționerul Olandei. Meciul cu Argentina din sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022, pierdut la lovituri de departajare, a fost ultimul pentru el pe banca „Portocalei Mecanice”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olanda a fost condusă cu 2-0 până în minutul 83, după golul și assist-ul lui Lionel Messi. Weghorst a redus din diferență și a reușit „dubla” la ultima fază, în minutul 90+11, după faza turneului final.

Louis van Gaal nu va mai fi selecționerul Olandei după eliminarea de la CM 2022

Nu voi mai continua la naţională. Sunt foarte mândru. Am adus mulţi tineri ca să înveţe. Am format un grup şi când mă uit în urmă văd lucruri bune„, a spus Van Gaal, potrivit news.ro.

Tehnicianul în vârstă de 71 de ani nu își explică ce s-a întâmplat la loviturile de departajare. Căpitanul Virgil van Dijk și Berghuis nu l-au putut învinge pe Emiliano Martinez.

Ca și antrenor, vreau să am totul sub control. Le-am cerut jucătorilor mei să exerseze penalty-uri la echipele club și cu toți au făcut-o. Apoi, când încep penalty-urile, le ratezi pe primele două.

Reclamă

Nu ai cum să mai câștigi dacă ratezi două. Dacă ratezi unul singur, mai ai o șansă. Și Argentina a ratat unul„, a mai spus Van Gaal la finalul meciului, citat de ajaxshowtime.com.

Van Gaal va fi înlocuit de la 1 ianuarie de Ronald Koeman, a cărui numire fusese deja anunţată. Fostul mare jucător al naționalei Olandei a pregătit-o ultima dată pe Barcelona.

Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei

Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei, în meciul din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Batavii erau conduși cu 2-1 în minutul 90+11, când au beneficiat de o lovitură liberă din preajma careului.

Reclamă 4 / 0/3

Trupa lui Louis van Gaal a pus în scenă o schemă genială, la ultima fază a partidei cu Argentina, din timpul regulamentar de 90 de minute.

Teun Koopmeiners și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura liberă în care întreaga suflare olandeză și-a pus speranțele. Mijlocașul de la Atalanta părea că va șuta direct la poartă, ținând cont de poziția ideală, dar a preferat o pasă.

Koopmeiners a trimis pe sub zid, păcălind toată defensiva argentiniană. Mingea l-a găsit în careu pe Wout Weghorst, care a trimis în plasă, pe lângă Emiliano Martinez.

Wout Weghorst a devenit primul jucător care intră de pe bancă și marchează o „dublă” pentru Olanda într-un meci de la Cupa Mondială. Al doilea său gol, înscris în minutul 100 și 30 de secunde, este cel mai târziu gol înscris într-un meci din fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial, din 1966, de când statisticienii dețin datele exacte ale meciurilor.

Cum arată cotele după eliminarea Braziliei de la CM 2022

S-a aflat cum arată cotele după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Marea favorită a fost trimisă acasă de Croația, după executarea loviturilor de departajare. În schimb, Argentina s-a calificat în semifinale și a devenit favorită la câștigarea turneului final.

Lionel Messi a avut o seară de gală și a contribuit la performanța „pumelor”. Atacantul în vârstă de 35 de ani a înscris un gol și a oferit un assist magistral. A fost și primul fotbalist al Argentinei care a înscris la loviturile de departajare.

Astfel, dacă Argentina era văzută cu șansa a treia înainte de startul sferturilor de finală, acum a ajuns mare favorită. Are cota 2.75 la ridicarea trofeului, în condițiile în care avea cotă 6.00 înainte să obțină calificarea în semifinale.

Reclamă

Franța este considerată a avea a doua șansă și are cota 4.00. Kylian Mbappe este în fața marelui meci cu Anglia, din „sferturi”. Portugalia lui Cristiano Ronaldo are cota 5.50 că va câștiga Mondialul din Qatar. Lusitanii au duel cu Maroc pentru prezența în careul de ași.

Anglia are cota 6.00. Chiar dacă a eliminat Brazilia, Croația nu este văzută cu mari șanse de bookmakeri. Are cota 10.00. Maroc, în schimb, are cota 30.00.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și