Închide meniul

„Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2024, 14:35

Reclamă
„Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1? Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu

"Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?" Răspuns sincer al lui Elias Charalambous

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AS.ro

Întrebat ce rol are Gigi Becali în câştigarea titlului din Liga 1, Elias Charalambous nu a stat pe gânduri. Antrenorul FCSB-ului a vorbit despre ajutorul uriaş primit în acest sezon de la patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous a oferit declaraţii înaintea meciului Sepsi – FCSB, care îi poate ajuta pe roş-albaştri să câştige matematic titlul, după o pauză de 9 ani.

„Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous

Suntem foarte aproape, dar încă nu am câştiga titlul. E nevoie să mai facem un efort important pentru a învinge şi în acest meci. Până nu câştigi ceva în fotbal, nimeni nu îţi garantează că vei reuşi.

(Ce rol are Gigi Becali în câştigarea titlului?) Ne-a oferit tot ce aveam nevoie la club. Este patronul echipei, niciodată nu a spus ‘nu’ când l-am rugat ceva. A dat totul, uneori mai mult decât ne aşteptam. Suntem foarte fericiţi să avem acest om în fotbalul românesc şi în acest club„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Antrenorul cipriot asigură că nu îşi doreşte să obţină nicio primă de titlu de la patron. A avut un mesaj şi pentru jucătorii săi.

Reclamă

Pe mine nu mă interesează nicio primă! Nu mă interesează! Pentru echipă, pentru jucători, poate da cât de mult poate. Dar pentru mine obiectivul nu sunt banii, obiectivul este să câştig campionatul. Banii trec în plan secund.

Asta încerc să le spun şi jucătorilor mei. După ce îşi termină cariera, banii sunt buni, dar când ai trofee, când ai câştigat campionate, acestea sunt cele mai importante amintiri pe care le pot avea. Nu cred că cineva se gândeşte la bani acum„, a mai spus Charalambous.

Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion

Gigi Becali a hotărât să nu meargă pe stadion la meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1. FCSB e foarte aproape să ia un nou titlu, după o pauză de 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Mergeţi la meciul cu CFR-ul, să sărbătoriţi?) Nu. Eu nu sărbătoresc. Nu, tată, nu. Ştii când sărbătoresc eu? Dacă se dau 10 milioane. Eu nu sărbătoresc decât când iau bani.

Sărbătoarea aia trebuie să o facă clubul şi jucătorii care au câştigat titlul. Am jucat eu fotbal? Am luat eu medalie? Nu iau eu medalie. Eu ce sărbătoresc? Când iau banul.

Dacă este Liga Campionilor, e adevărat, sărbătoresc. O să vin şi eu la fiecare meci, să mă relaxez. Că dacă intru în grupe, nu mai am emoţii, intri în grupe, ai luat banul, ce-o vrea Dumnezeu să fie”, a declarat Gigi Becali la palat.

Meciul Sepsi – FCSB, din etapa a 6-a a Ligii 1, va fi miercuri, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și