Închide meniul

Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 15:58

Reclamă
Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1

Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion!

Gigi Becali, la palat / AntenaSport

Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Patronul FCSB-ului a făcut anunţul într-o declaraţie de presă, astăzi, la palat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a hotărât să nu meargă pe stadion la meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1. FCSB e foarte aproape să ia un nou titlu, după o pauză de 9 ani.

Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion!

(n.r: Mergeţi la meciul cu CFR-ul, să sărbătoriţi?) Nu. Eu nu sărbătoresc. Nu, tată, nu. Ştii când sărbătoresc eu? Dacă se dau 10 milioane. Eu nu sărbătoresc decât când iau bani.

Sărbătoarea aia trebuie să o facă clubul şi jucătorii care au câştigat titlul. Am jucat eu fotbal? Am luat eu medalie? Nu iau eu medalie. Eu ce sărbătoresc? Când iau banul.

Dacă este Liga Campionilor, e adevărat, sărbătoresc. O să vin şi eu la fiecare meci, să mă relaxez. Că dacă intru în grupe, nu mai am emoţii, intri în grupe, ai luat banul, ce-o vrea Dumnezeu să fie”, a declarat Gigi Becali la palat.

Reclamă

Un atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere

Un atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Atacantul a evoluat în trecut pentru echipa U19 a lui Juventus Torino.

Arnel Jakupovic, vârful de atac al lui Maribor, echipă din prima ligă slovenă, ar putea ajunge la FCSB. Potrivit surselor AntenaSport, Gigi Becali ar trebui să plătească 1.2 milioane de euro ca să îl transfere.

Austriacul de 25 de ani are cifre senzaţionale la Maribor. El a marcat 16 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon în campionatul Sloveniei.

Reclamă 4 / 0/3

Jakupovic are selecţii în toate naţionalele Under ale Austriei. Pentru Austria U21 a marcat 6 goluri în 16 meciuri jucate. Are dublă cetăţenie, austriacă şi pe cea a Bosniei şi Herţegovinei. Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Jakupovic la 700.000 de euro.

Empoli şi Sturm Graz se află printre echipele la care a evoluat atacantul austriac. El a mai jucat şi pentru echipele U19 ale lui Middlesbrough şi Juventus. Maribor, echipa la care evoluează Jakupovic în prezent, şi pentru care Jakupovic marchează „la foc automat”, e pe locul 3 în prima ligă slovenă. Lider este Celje, iar pe 2 este Olimpija Ljubljana.

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și