Închide meniul

Vlad Chiricheş s-a accidentat în UTA – FCSB! Riscă să rateze meciurile naţionalei României

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 23:19

Reclamă
Vlad Chiricheş s-a accidentat în UTA – FCSB! Riscă să rateze meciurile naţionalei României

Vlad Chiricheş s-a accidentat în UTA - FCSB

Vlad Chiricheş a avut nevoie de îngrijiri medicale / Caputură Orange Sport

Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul UTA – FCSB, din etapa a 7-a a Ligii 1. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a simţit dureri şi s-a prăbuşit pe teren după un sprint făcut în minutul 74.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Era jucător de bază în centrul defensivei vicecampioanei României şi s-a „rupt” într-un moment important.

Vlad Chiricheş s-a accidentat în UTA – FCSB

Internaţionalul român a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a părăsit terenul şchiopătând. Este suspect de ruptură şi poate sta o lungă perioadă în afara terenului.

Chiricheş riscă să rateze meciurile naţionalei României cu Israel şi Kosovo, din luna septembrie. Pentru FCSB urmează o perioadă extrem de complicată, în care avea mare nevoie de cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Trupa lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii este în faţa confruntărilor cu Universitatea Craiova, Farul şi Sepsi!

Accidentarea lui Chiricheş a venit într-un moment dificil, în care FCSB era condusă cu 2-1 de UTA Arad. Roş-albaştrii aveau maximum de puncte înaintea disputei cu echipa lui Mircea Rednic.

Reclamă

Vlad Chiricheş a fost înlocuit cu sud-africanul Siyabonga Ngezana, care a debutat astfel în tricoul FCSB-ului.

Cum au arătat echipele de start la UTA – FCSB:

UTA: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, Markov, Abeid – Fabry, Marku, Freitas – R. Pop, Cooper, Stahl
Rezerve: Kucher – Benga, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu, R. Stanciu, Holst, C. Mihai, Vucenovic
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Gogescu, Lixandru, Ngezana, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Alexandru Pantea, eliminat în UTA – FCSB

În minutul 45+4, tânărul fundaş al roş-albaştrilor a fost din nou în centrul atenţiei. A avut o intervenţie ratată de lângă un alt jucător de perspectivă, Rareş Pop. Pantea a încercat să respingă, dar s-a dezechilibrat în săritură şi a respins mingea cu mâna.

„Centralul” Găman nu a stat pe gânduri şi a acordat lovitură liberă pentru UTA. Mai mult, i-a oferit lui Pantea al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat. A fost o lovitură importantă primită de liderul Ligii 1, care avea victorii pe linie înaintea disputei cu UTA.

Florinel Coman deschisese scorul încă din minutul 3, dar Fabry a restabilit egalitatea din penalty (18). Mircea Rednic anunţase, chiar înaintea meciului, că FCSB are probleme în defensivă de care speră să profite.

Situaţie uluitoare la FCSB

Apariţie incredibilă în lotul celor de la FCSB. La câteva zile după ce Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, Vali Crţeu apare în lotul celor de la FCSB pentru partida cu UTA.

Vali Creţu, jucător ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, se află pe banca de rezerve la Arad. Apariţia acestuia în lot este surprinzătoare, având în vedere că Mihai Stoica a anunţat despărţirea de jucător.

„Crețu și Vali Gheorghe au reziliat azi. Încetare raporturi contractuale. Amândoi”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro pe 21 august. Şi Becali a dat ca sigură plecarea jucătorului.

Reclamă

„Probabil Gheorghe va pleca. Crețu a plecat. În rest, nu are cine să plece. Eventual la iarnă”, spunea şi Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și