Închide meniul

Ce salariu ar urma să primească Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 martie 2023, 20:39

Ce salariu ar urma să primească Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Ce salariu ar urma să primească Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB. Conform informațiilor Antena Sport, cipriotul este deja la București și urmează să fie prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După scandalul cu Leo Strizu, FCSB l-a trimis la conferințele de presă pe Lucian Filip, însă acest lucru se va schimba odată cu venirea lui Charalambous. Noul antrenor va sta pe banca FCSB-ului și va fi prezent și la dialogurile cu presa.

Ce salariu ar urma să primească Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB

Dacă Leo Strizu era remunerat cu 2.000 de euro lunar, noul antrenor va primi un salariu lunar de 5.000 de euro din partea lui Gigi Becali, anunță fanatik.ro.

Primul test pentru antrenorul străin al celor de la FCSB va avea loc luni, împotriva celor de la Sepsi, de la ora 20:30. FCSB ocupă locul 3 în Liga 1, la 3 puncte în spatele CFR-ului și la 5 în spatele liderului Farul.

Antrenorul dorit de Gigi Becali a ajuns în România. Elias Charalambous va semna cu FCSB

Antrenorul dorit de Gigi Becali a ajuns în România. Cipriotul Elias Charalambous este în Bucureşti, din informaţiile Antena Sport. A venit să semneze cu FCSB şi să preia postul rămas vacant după demisia lui Leo Strizu.

Reclamă

În vârstă de 42 de ani, Charalambous este fost jucător al lui FC Vaslui. Acesta este liber de contract după despărţirea de Doxa Katokopias, echipă din prima ligă a Ciprului. A mai fost antrenor principal la Ethnikos şi secund la AEK Larnaca.

Gigi Becali a dezvăluit chiar astăzi că Elias Charalambous are șanse mari să fie noul antrenor al FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor îşi va rezolva astfel problema tehnicianului cu licenţă PRO. Din informaţiile noastre, urmează să fie prezentat în următoarele ore.

„Îl invităm pe Burchel să ne spună cine poate să joace. Punem antrenor și gata. O să fie străin. Poate și azi, oricum curând.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot ei să vină să controleze. Eu le transmit să-și pună pofta în cui. Nu pot să vină ei la mine în curte. Ne învață Burchel ce să mâncăm? Punem antrenor și cu asta basta. (n.r. cipriotul, până la urmă?) Cred că da, nu știu, să vedem.

Ceea ce face Burchel este obrăznicie. Pe banii mei vi tu să faci legea? Eu bag milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Elias Charalambous vine să colaboreze cu Mihai Pintilii, care va rămâne antrenorul vicecampioanei României. Charalambous poate sta pe bancă încă de la următorul meci al echipei lui Becali. Sepsi – FCSB este luni, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cipriotul a antrenat, în total, în 74 de meciuri. Are un palmares de 27 de victorii, 19 remize şi 28 de eşecuri. Din postura de jucător al lui FC Vaslui a înscris un gol în 18 partide.

Leo Strizu și FCSB au căzut, de comun acord, să se despartă începând cu data de 4 martie, la o zi după meciul cu Petrolul. Roş-albaştrii erau obligaţi, potrivit regulamentului, să îşi găsească un antrenor cu licenţă PRO în decurs de 30 de zile.

Mihai Stoica ar fi propus o altă variantă de antrenor şi l-ar fi dorit pe Valentin Iliev. Bulgarul, fost fundaș central, a evoluat pentru roș-albaștri în perioada februarie 2011 – iulie 2012. Iliev a adunat aproape 50 de partide pentru FCSB.

Reclamă
Recomandări
  • Ce salariu ar urma să primească Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB
  • Tehnicianul cipriot a ajuns deja în București

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și